Paduden Rapid 200mg, 10 comprimate, Terapia

Paduden Rapid 200mg, 10 comprimate, Terapia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - TERAPIA
TERAPIA
P438799256

Paduden Rapid 200mg, 10 comprimate, Terapia  este folosit pentru tratamentul simptomatic al: - durerilor de intensitate uşoară până la moderată, de exemplu dureri de cap, dureri menstruale şi dureri

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Paduden Rapid 200mg, 10 comprimate, Terapia

Paduden Rapid 200mg, 10 comprimate, Terapia  este folosit pentru tratamentul simptomatic al: - durerilor de intensitate uşoară până la moderată, de exemplu dureri de cap, dureri menstruale şi dureri dentare - febră şi durere asociate cu răceala comună.

Indicații:

Acest medicament conţine ibuprofen lizinat, care este sarea de lizină a ibuprofenului. Ibuprofenul aparţine unei grupe de medicamente numite antiinflamatore nesteroidiene (AINS), care ameliorează durerea şi scad temperatura atunci când aveţi febră.

Paduden Rapid 200mg, 10 comprimate, Terapia este folosit pentru tratamentul simptomatic al:

- durerilor de intensitate uşoară până la moderată, de exemplu dureri de cap, dureri menstruale şi dureri dentare;

- febră şi durere asociate cu răceala comună.

Compoziție:

Substanţa activă este ibuprofen lizinat. Fiecare comprimat filmat conţine ibuprofen lizinat 342 mg, echivalent la ibuprofen 200 mg.

Celelalte componente sunt:

Nucleul comprimatului: celuloză microcristalină silicifiată, copovidonă, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, talc.

Filmul comprimatului: hipromeloză, dioxid de titan, polidextroză, talc, maltodextrină, trigliceride cu lanţ mediu, roșu coșenilă (E 124), galben amurg (E 110), indigotină (E 132), carmeloză sodică, glucoză monohidrat, pigment perlat pe bază de mică (mică/dioxid de titan), lecitină din soia.

Mod de administrare:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Acest medicament este destinat numai utilizării pe termen scurt. Trebuie să luaţi cea mai mică doză pe durata de timp cea mai scurtă necesare pentru ameliorarea simptomelor.

Adulţi şi adolescenţi cu greutatea corporală peste 40 kg (cu vârsta de 12 ani sau peste) Luaţi 1 sau 2 comprimate (200 mg sau 400 mg de ibuprofen) cu apă, de cel mult trei ori pe zi, după caz.

Lăsaţi un interval de cel puţin 6 ore între doze.

Nu luaţi mai mult de 6 comprimate pe o perioadă de 24 de ore.

Dacă sunteţi adult şi trebuie să luaţi PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate mai mult de 3 zile pentru tratamentul febrei sau mai mult de 4 zile pentru tratamentul durerii, sau în cazul în care simptomatologia se agravează, adresați-vă unui medic.

Utilizarea la copii şi adolescenţi Nu administraţi acest medicament la adolescenţi cu greutate corporală sub 40 kg sau la copii cu vârsta sub 12 ani.

În cazul în care la adolescenţi este necesară utilizarea acestui medicament mai mult de 3 zile sau simptomele se agravează, trebuie cerut sfatul unui medic.

Comprimatele filmate se înghit întregi, cu apă.

Linia de divizare are numai rolul de a vă ajuta să rupeţi comprimatul în cazul în care aveţi dificultăţi în a-l înghiţi întreg.

Se recomandă ca PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate să fie administrat cu alimente la persoanele cu sensibilitate gastrică.

Contraindicații:

Nu luaţi PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate:

- dacă sunteţi alergic la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la compoziție);

- dacă aţi avut în trecut senzația de scurtare a respirației, astm bronșic, scurgeri nazale, umflături sau papule după utilizarea acidului acetilsalicilic sau alte medicamente similare împotriva durerii (AINS);

- dacă aveţi (sau aţi avut două sau mai multe episoade de) ulcer gastric sau duodenal sau hemoragie la stomac;

- dacă aţi avut în trecut sângerare gastrointestinală sau perforare legate de utilizarea anterioară a AINS;

- dacă aveţi insuficienţă severă hepatică, renală sau cardiacă;

- dacă aveţi tulburări de coagulare a sângelui;

- dacă aveţi orice fel de hemoragie activă (inclusiv hemoragie la nivelul creierului);

- dacă vă cunoașteți o problemă încă nediagnosticată privind capacitatea organismului dumneavoastră de formare a sângelui;

- dacă aveţi deshidratare severă (determinată de vărsături, diaree sau aport insuficient de lichide);

- dacă sunteţi în ultimele 3 luni de sarcină;

- dacă sunteţi adolescent şi aveţi greutatea corporală sub 40 kg sau vârsta sub 12 ani.

Sarcina și alăptare:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nu luaţi acest medicament dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină.

Evitaţi utilizarea acestui medicament în primele 6 luni de sarcină, cu excepţia cazului în care medicul vă recomandă altceva.

Ibuprofenul şi produşii de descompunere ai acestuia trec în laptele matern numai în cantităţi mici. Acest medicament poate fi luat în timpul alăptării, cu condiţia să fie utilizat la doza recomandată şi pe cea mai scurtă perioadă de timp posibilă.

PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate aparţine unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea tratamentului. Este puţin probabil ca PADUDEN Rapid 200 mg comprimate filmate, utilizat ocazional, să vă afecteze şansele de a rămâne gravidă; cu toate acestea, spuneţi medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament, dacă aveţi probleme în a rămâne gravidă.

Forma de prezentare:

Cutie cu 1 blister cu 10 comprimate filmate.Data ultimei actualizari: 2024-05-15 16:32:44
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.