Nurofen Plus, 24 tablete, Reckitt

Nurofen Plus, 24 tablete, Reckitt -  - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
I6109

Nurofen Plus actioneaza prin blocarea substantelor chimice care provoaca durerea, astfel incat aceastea sa nu se poate atasa la nici o terminatie nervoasa. Aceasta actiune de blocare ajuta ca calmarea durerii.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Nurofen Plus, 24 tablete, Reckitt

Nurofen Plus

- Acțiune analgezică dublă. Pentru a obține rezultate superioare în calmarea durerii, Nurofen Plus combină două analgezice, cu mod de acțiune diferit pentru calmarea eficientă și de durată a durerii. Nurofen Plus acționează prin blocarea substanțelor chimice care provoacă durerea, astfel încât aceastea să nu se poate atașa la nici o terminație nervoasă. Această acțiune de blocare ajută ca calmarea durerii.

Ibuprofenul este un analgesic ce acționează periferic, inhibând sinteza prostaglandinelor și acțiunea mediatorilor chimici ai durerii. Codeina este un analgezic opioid, acționând asupra receptorilor opioizi centrali.

Combinația din Nurofen Plus a unui analgezic periferic cu un analgezic central asigură un efect analgezic optim.

Indicații:

Durerile dentare, durerile de cap, durerile de spate, simptomele de gripă și răceală, stările febrile, durerile menstruale, nevralgiile, migrene, dureri musculare și reumatice.

Administrare:

Doza inițială- 1-2 comprimate filmate. Continuare tratament. 1-2 comprimate filmate.

Frecvența- 4-6 ore. Doza maximă- 6 comprimate filmate în 24 ore.

Administrare:

- Adulți și copii peste 12 ani.

Prezentare Nurofen Plus:

24 tablete.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review