Nurofen Plus, 24 tablete, Reckitt

I6109
Nurofen Plus, 24 tablete, Reckitt - DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
Nurofen Plus - Acțiune analgezică dublă. Pentru a obține rezultate superioare în calmarea durerii, Nurofen Plus combină două analgezice, cu mod de acțiune diferit pentru calmarea eficientă și [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Nurofen Plus, 24 tablete, Reckitt

Nurofen Plus

- Acțiune analgezică dublă. Pentru a obține rezultate superioare în calmarea durerii, Nurofen Plus combină două analgezice, cu mod de acțiune diferit pentru calmarea eficientă și de durată a durerii. Nurofen Plus acționează prin blocarea substanțelor chimice care provoacă durerea, astfel încât aceastea să nu se poate atașa la nici o terminație nervoasă. Această acțiune de blocare ajută ca calmarea durerii.

Ibuprofenul este un analgesic ce acționează periferic, inhibând sinteza prostaglandinelor și acțiunea mediatorilor chimici ai durerii. Codeina este un analgezic opioid, acționând asupra receptorilor opioizi centrali.

Combinația din Nurofen Plus a unui analgezic periferic cu un analgezic central asigură un efect analgezic optim.

Indicații:

Durerile dentare, durerile de cap, durerile de spate, simptomele de gripă și răceală, stările febrile, durerile menstruale, nevralgiile, migrene, dureri musculare și reumatice.

Administrare:

Doza inițială- 1-2 comprimate filmate. Continuare tratament. 1-2 comprimate filmate.

Frecvența- 4-6 ore. Doza maximă- 6 comprimate filmate în 24 ore.

Administrare:

- Adulți și copii peste 12 ani.

Prezentare:

24 tablete.Data ultimei actualizari: 2022-04-15 14:51:56