Nurofen Forte 400mg, 24 drajeuri, Reckitt

Nurofen Forte 400mg, 24 drajeuri, Reckitt -  - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
P438800123

Nurofen Forte 400 mg drajeuri calmeaza eficace un spectru larg de dureri acute. Continand doza maxima de ibuprofen disponibila fara reteta, Nurofen Forte 400 mg drajeuri tinteste sursa durerii.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Nurofen Forte 400mg, 24 drajeuri, Reckitt

Nurofen Forte 400 mg drajeuri calmează eficace un spectru larg de dureri acute.

Conținând doza maximă de ibuprofen disponibilă fără rețetă, Nurofen Forte 400 mg drajeuri țintește sursa durerii.

O singură doză are acțiune antiinflamatoare, analgezică și antipiretică timp îndelungat.

Adecvat pentru:

Durere de cap, migrene, durere de dinți, durere menstruală, inflamații, febră. Compoziție: Ibuprofen 400 mg. Nu conține gluten, amidon sau lactoză . Nu conține conservanți . Conține zahăr.

Dozare:

Se administrează cu apă.

Adulți și copii de peste 12 ani:

1 drajeu de 1-3 ori pe zi la intervale de 4 până la 6 ore în funcție de necesitați.

Nu administrați Nurofen Fore 400 mg drajeuri copiilor sub 12 ani. Doza maximă pentru 24 de ore Maximum 3 drajeuri (1200 mg ibuprofen) în 24 de ore Înainte de utilizare:

Consultați medicul în cazul în care:

Luați alte medicamente care conțin ibuprofen, acid acetilsalicilic (aspirină) sau alte medicamente antiinflamatore. Luați medicamente în mod regulat. Suferiți de afecțiuni cardiace. Sunteți vârstnic.

A nu se administra:

în cazul în care constatați că folia blisterului este ruptă la deschiderea ambalajului. Dacă suferiți de afecțiuni gastrice, hepatice sau renale. Dacă suferiți de afecțiuni ale tractului respirator (astm). Dacă aveți alergie la ibuprofen, acid acetilsalicilic (aspirină) sau alte medicamente antiinflamatoare. în cazul în care aveți o reacție alergică, întrerupeți administrarea și consultați imediat medicul. În primele 6 luni de sarcină, cu excepția recomandării medicului. Nu utilizați deloc în ultimele 3 luni de sarcină.

Mai mult de 3 zile consecutiv, cu excepția recomandării medicului. Nu depășiți doza recomandată. Utilizarea în exces poate fi dăunătoare.

Prezentare:

24 drajeuri.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review