Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt

P438797901
Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt - DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE

400mg ibuprofen.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt

Indicatii Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt conţine ibuprofen sub formă ibuprofen sodic dihidrat, care se absoarbe semnificativ mai rapid în circulaţia sanguină, astfel încât ajunge mai rapid la sursa de durere.

Prin urmare, un studiu clinic cu Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt a demonstrat un debut mai rapid al acţiunii comparativ cu comprimatele standard ibuprofen. Instalarea efectului ca urmare a administrarii dozei de 400 mga avut loc în 15 minute. De aceea, medicamentul furnizează o ameliorare foarte rapidă a durerii.

Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt este conceput pentru calmarea simptomatică a durerilor uşoare până la moderate, cum sunt cefaleea, durerile de spate, durerile menstruale, durerile de dinţi, nevralgiille, durerile reumatice şi musculare, durerea în formele uşoare din artrită, migrena, precum şi a febrei şi durerii asociate cu răceala comună.

De asemenea, Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt scade inflamaţia şi prezintă efecte antipiretice în stările febrile.

Medicamentul poate fi utilizat de către adulţii şi adolescenţi cu vârsta de cel puţin 12 ani. 

Contraindicatii Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Hipersensibilitate la ibuprofen sau la oricare dintre excipienţii acestui medicament.

Precautii Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Înainte să utilizaţi Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

Nu au fost efectuate studii specifice cu ibuprofen sodic.

Sarcina:

Inhibarea sintezei de prostaglandine poate afecta în mod negativ sarcina şi/sau dezvoltarea embrionului/fătului. Date obţinute din studii epidemiologice ridică un semn de întrebare cu privire la riscul crescut de avort spontan şi de malformaţii cardiace şi gastroschizis după utilizarea unui inhibitor al sintezei de prostaglandine, în timpul primelor trimestre de sarcină. Riscul este posibil să crească în funcţie de doza administrată şi durata terapiei.

La animale, s-a demonstrat că administrarea unui inhibitor al sintezei de prostaglandine a determinat o creştere a incidenţei pierderii sarcinii pre şi post-implantare şi letalitate embrio-fetală mai mare. În plus, la animalele cărora li s-a administrat un inhibitor al sintezei de prostaglandine în timpul perioadei de organogeneză s-au raportat incidenţe crescute ale unor diferite malformaţii, incluzând malformaţii cardiovasculare.

Se recomandă ca ibuprofenul să nu fie administrat în timpul primului şi celui de-al doilea trimestru de sarcină, cu excepţia cazului în care este absolut necesar. În cazul în care femeile care vor să rămână gravide sau care se află în timpul primului sau celui de-al doilea trimestru de sarcină utilizează ibuprofen, doza trebuie menţinută la un nivel cât mai redus posibil şi durata tratamentului trebuie să fie cât mai mică.

În timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină, toţi inhibitorii sintezei de prostaglandine pot expune:

• fătul la:

- toxicitate cardiopulmonară (cu închiderea prematură a ductului arterial şi hipertensiune pulmonară);

- disfuncţie renală, care poate progresa la insuficienţă renală cu oligohidroamnioză;

• mama şi nou-născutul, la sfârşitul sarcinii, la:

- posibilă prelungire a timpului de sângerare, un efect anti-agregare care poate apărea chiar după administrarea unor doze foarte mici;

- inhibare a contracţiilor uterine, care provoacă întârzierea sau prelungirea travaliului.

În consecinţă, ibuprofenul este contraindicat în timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină.

Alăptarea:

Ibuprofenul şi metaboliţii săi pot trece în concentraţii mici în laptele matern. Până în prezent nu sunt cunoscute efecte nocive la nou-născuţi, astfel că, în cazul tratamentului pe termen scurt cu doza recomandată pentru durere şi febră, în general, nu este necesară întreruperea alăptării.

Fertilitatea:

Utilizarea ibuprofenului poate afecta fertilitatea şi nu este recomandat femeilor care încearcă să rămână gravide. La femeile care au dificultăţi în a rămâne gravide sau care sunt investigate pentru infertilitate, trebuie luată în considerare întreruperea tratamentului cu ibuprofen. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

La dozele recomandate şi în cazul tratamentelor de scurtă durată nu s-a observat nicio influenţă a medicamentului asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Mod de administrare Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de cel puţin 12 ani

Doza iniţială este de 1 drajeu de Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt, iar apoi 1 drajeu la fiecare 8 ore în funcţie de necesităţi.

Păstraţi un intervalde cel puţin patru ore între doze şi nu depăşiţi 3 drajeuri de Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt (1200 mg ibuprofen) în 24 de ore.

Medicamentul Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt nu se utilizează la copiii cu vârsta sub 12 ani. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt:

- Substanţa activă este ibuprofen. Fiecare drajeu conţine ibuprofen 400 mg (sub formă de ibuprofen sodic dihidrat 512 mg).

- Celelalte componente sunt: nucleu - croscarmeloză sodică, xilitol, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru strat de drajefiere - carmeloză sodică, talc, Acacia Spray Dried, zahăr, dioxid de titan (E171), macrogol 6000; cerneală de inscripționare- Opacode S-1-15094 Red [shellac, oxid roşu de fer (E172), propilenglicol, hidroxid de amoniu, simeticonă. 

Prezentare Nurofen Immedia Ultra 400mg, 12 drajeuri, Reckitt:

12 drajeuri.Data ultimei actualizari: 2024-02-20 13:23:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review