Bepanthen Unguent 5% 100g + Bepanthen Crema 5% 30g Gratis

  • -10%
Bepanthen Unguent 5% 100g + Bepanthen Crema 5% 30g Gratis -  - BAYER
Bayer
P548490171

Unguent protector pentru belelusi, ingrijeste zilnic pielea si o protejeaza impotriva cauzelor eritemului fesier.

[...]

Descriere: Bepanthen Unguent 5% 100g + Bepanthen Crema 5% 30g Gratis

Bepanthen 5% Unguent este o formulă unică, eficientă si sigură, creată să ofere o actiune dublă de protecție, împotriva eritemului fesier și a ragadelor mamare, dar și de îngrijire pentru pielea delicată a copilului tău.

Bepanthen 5% Unguent acționează la exterior prin formarea unui strat transparent respirabil, asigurând protejarea pielii bebelușului împotriva iritațiilor provocate de scutec.

Este atât de blând, încât poate fi folosit la orice schimbare a scutecelor, chiar și pentru o piele extrem de sensibilă precum cea a bebelușilor prematuri.

Compoziţie:

Bepanthen 5% Unguent conține dexpanthenol (pro-vitamina B5), care acționează din interior și accelerează procesul de vindecare, și lanolină, ce asigură acțiunea exterioară, amplificând funcția de barieră naturală a pielii.

Mod de administrare:

Se recomandă folosirea Bepanthen 5% Unguent în ritualul de igiena zilnică, evitandu-se astfel apariția eritemului fesier și a ragadelor mamare.

Se aplică un strat subțire pe pielea curată și uscată ori de câte ori este nevoie. Se utilizează doar extern.

Precauţii şi avertizari:

Numărul de aplicații pe zi nu este limitat (această regulă este valabilă și în cazul nou-născuților la termen sau prematuri).



Data ultimei actualizari: 2024-03-18 15:18:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review