Sudocrem, 60g

Sudocrem,  60g - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/ARTICOLE-INGRIJIRE-BEBE/ERITEM-FESIER - SUDOCREM
Sudocrem
I7180

Sudocrem cremă împotriva erupțiilor, iritațiilor, urticariilor provocate de scutece la bebeluși. Sudocrem poate fi folosit pentru: tăieturi și excoriații, arsuri minore sau arsuri solare, dermatită de incontinență, escare.

Se incarca ofertele...

Descriere Sudocrem, 60g

Indicații:

Cremă împotriva erupțiilor, iritațiilor, urticariilor provocate de scutece la bebeluși. Sudocrem poate fi folosit pentru: tăieturi și excoriații, arsuri minore sau arsuri solare, dermatită de incontinență, escare.

Sudocrem, lider pe piața produselor pentru îngrijirea iritațiilor de scutec, poate fi utilizat și pentru alte probleme ale pielii, drept cremă antiseptică protectoare și calmantă.

Delicat, dar eficient, Sudocrem nu ustură la aplicare. Formula Sudocrem ajută la reducerea riscului de apariție a infecțiilor și conține un anestezic local cu acțiune blândă. Îngrijește leziunile minore ale pielii și formează o barieră de protecție pentru zona afectată.

Mod de administrare:

Sudocrem poate fi aplicat la fiecare schimbare de scutec, într-un strat subțire, deoarece este foarte spornic. Masați în mișcări mici circulare până când crema intră în piele.

Dacă nu se acoperă zona afectată, aplicați puțin mai mult. Dacă zona rămâne albicioasă după aplicare, înseamnă că s-a aplicat prea mult.

Prezentare:

60 gData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa