Sudocrem, 250g

W52953
  • -10%
Sudocrem, 250g - ERITEM-FESIER - SUDOCREM
Sudocrem

Sudocrem crema calmează, hidratează și protejează pielea delicată a bebelușului. Este potrivită pentru copii, adolescenți, adulți și vârstnici. Ingrediente:

[...]

Sudocrem, 250g

Calmează, hidratează și protejează pielea delicată a bebelușului.

Este potrivită pentru copii, adolescenți, adulți și vârstnici.

Ingrediente:

Aqiua, Paraffinum Liquidum, Zin Oxide, Paraffin, Lanolin, Ozokerite, Sorbitan Sesquioleate, Benzyl Benzoate, Synthetic Beeswax, Benzyl alcohol, Propylene lycol, Benzyl Cinnamate, Parfum, Linalyl Acetate, BHA, Citric acid, BHT.

Mod de utilizare:

Cremă se aplică în strat subțire. Un strat subțire al preparatului este suficient pentru a asigura o protecție de lungă durată. Sudocrem este o cremă delicată care poate fi utilizată ori de câte ori este necesar.

Precauții:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, la temperaturi sub 25 grade.

Prezentare:

250 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa