Advil Ultra Forte 400mg, 10 capsule moi

Advil Ultra Forte 400mg, 10 capsule moi - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P459821959

Advil Ultra Forte 400 mg este utilizat pentru ameliorarea durerii de intensitate redusa si moderata, durerilor osteoarticulare si musculare inclusiv tendinite, bursite, luxații.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Advil Ultra Forte 400mg, 10 capsule moi

Compoziție:

Fiecare capsule moale conține ibuprofen 400 mg. Conține și sorbitol (E 4201.

Vezi prospectul pentru informații suplimentare.

Medicament care nu se eliberează pe bază de prescripție medicala.

Advil Ultra Forte 400 mg este utilizat pentru ameliorarea durerii de intensitate redusă și moderată, durerilor osteoarticulare și musculare inclusiv tendinite, bursite, luxații, entorsel, precum și a durerilor articulare de etiologie, non-reumatică, durerilor de spate, durerilor de cap, migrenei (tratament și prevenție), durerilor reumatice, nevralgiei, durerilor dentare, dismenoreei, reducerea febrei și pentru ameliorarea simptomelor recelii și gripei.

Efect îndelungat de pimă la 8 ore.

Mod de administrare:

Adulți, vârstnici și copii cu vârsta peste 12 ani: 1 capsule moale (400 mg) de pane la 3 ori pe zi (la fiecare 4-6 ore) dupe cum este nevoie.

Doza zilnică maximă: 3 capsule moi (1200 mg).

Administrare raida.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.

A nu se utilize după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

A se păstra la temperaturi sub 25C, în ambalajul original.

Prezentare:

10 capsule moiData ultimei actualizari: 2024-05-10 12:30:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.