Fenistil gel, 1 mg/g, 30 g, Gsk

Fenistil gel, 1 mg/g, 30 g, Gsk - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ALERGII - GSK SRL OMEGA PHARMA
P00579

Actiune terapeutica: Dimetinden maleat, un derivat fenindenic, este un antagonist al receptorilor H1. In consecinta, el reduce hiperpermeabilitatea capilara ulterioara reactiilor de hipersensibilizare imediata. Fenistil gel este eficient in toate

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Fenistil gel, 1 mg/g, 30 g, Gsk

Actiune terapeutica:

Dimetinden maleat, un derivat fenindenic, este un antagonist al receptorilor H1. In consecinta, el reduce hiperpermeabilitatea capilara ulterioara reactiilor de hipersensibilizare imediata. Fenistil gel este eficient in toate formele de prurit, cu exceptia celui colestatic si combate iritarea cutanata.

Excipientul, un gel apos inodor si incolor, potenteaza proprietatile principiului activ si asigura o buna penetrabilitate cutanata.

Prezentare:

30 gData ultimei actualizari: 2024-05-13 15:09:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.