Alcool Sanitar, 500ml, Alcomar

Alcool Sanitar, 500ml, Alcomar -  - FARA
Fara
P548489707

Alcoolul sanitar Vorona este un dezinfectant de uz extern cu actiune bactericida si levuricida destinat utilizarii in unitatile sanitare, avand substanta activa ethanol (alcool etilic) CAS 64 - 17 - 5.

[...]

Descriere: Alcool Sanitar, 500ml, Alcomar

Acesta contine in compozitia sa alcool etilic denaturat cu salicilat de etil, albastru de metilen si apa dedurizata. Alcoolul sanitar Vorona are domeniul de utilizare igiena umana si a diferitor suprafete, fiind destinat pentru dezinfectia igienica a mainilor prin frecare cu actiune bactericida si levuricida si dezinfectia suprafetelor prin stergere. Substanta este ambalata in Pet de 500 ml si trebuie sa fie depozitata in incaperi aerisite, uscate, curate, departe de sursele de caldura si foc la o temperatura cuprinsa intre 5 - 30 grade Celsius.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review