Apa Aquaint 100% naturala, 50 ml, Opus Innovations

  • -6%
Apa Aquaint 100% naturala, 50 ml, Opus Innovations - DEZINFECTANTI - OPUS INNOVATIONS
9800
AQUAINT contine doar doua ingrediente: apa, ce asigura efectul extrem de ridicat de curatare, si un acid natural (acid hipocloros) produs de corpul uman pentru a lupta impotriva bacteriilor si [...]

Descriere: Apa Aquaint 100% naturala, 50 ml, Opus Innovations

AQUAINT contine doar doua ingrediente: apa, ce asigura efectul extrem de ridicat de curatare, si un acid natural (acid hipocloros) produs de corpul uman pentru a lupta impotriva bacteriilor si germeniilor, care asigura proprietatile lui antibacteriene. AQUAINT este apa dezinfectanta, un produs revolutionar 100% natural, care distruge 99,9% din bacterii in doar cateva secunde. Suficient de puternic pentru a distruge microbii si totusi suficient de sigur pentru a fi pulverizat in gura. Poate fi pulverizat pe orice suprafete sau pe piele si nu necesitã clãtire dupa utilizare.

Data ultimei actualizari: 2024-03-19 13:56:14
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review