Cloramina T-Sin, 50 comprimate, Sintofarm

P32917
Cloramina T-Sin, 50 comprimate, Sintofarm - DEZINFECTANTI - SINTOFARM SA..

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de acțiune asupra microorganismelor patogene, incluzând bacterii Gram pozitive și Gram negative, fungi, levuri, viruși, microbacterii și bacterii sporulate.

[...]

Cloramina T-Sin, 50 comprimate, Sintofarm

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de acțiune asupra microorganismelor patogene, incluzând bacterii Gram pozitive și Gram negative, fungi, levuri, viruși, microbacterii și bacterii sporulate.

Produsul Cloramina T – Sin 500 mg – comprimate a fost testat pe germenii:

1.Staphylococcus aureus;

2.Pseudomonas aeruginosa;

3.Aspergillus niger;

4.Escherichia coli;

5.Enterococcus hirae;

6. Salmonella typhimurium.

Produsul s-a testat la concentrația de 10g/l, respectiv 20 comprimate la 1 l de apă și a prezentat activitate bactericidă față de tulpinile de germeni – test, la timpi de contract 15 min. și 30 min. Soluțiile de Cloramină T – Sin sunt stabile la temperaturi de până la 60 grade Celsius.

Un comprimat de Cloramina T – Sin 500 mg conține: Cloramină T 500 mg (conținut minim în clor activ 25 %);

Excipienți: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.

Comprimatele de Cloramină T – Sin 500 mg se dizolvă în apa comună, la temperatura camerei.

Soluția obținută se aplică pe suprafețele de interes, apoi se lasă să acționeze pe durata recomandată, după care se clătește cu apă, astfel:

- pentru dezinfecția suprafețelor tari (pereți, pavimente ) din gresie, faianță, ciment, lemn, plastic din spații private și zone de sănătate publică (spitale, cabinete medicale, săli de așteptare, localuri publice, întreprinderi din industria alimentară, laboratoare pentru preparate culinare, unități de alimentație publică, etc.) se dizolvă câte 20 - 22 comprimate / litru apă – durata de acționare este maxim 30 minute. - pentru dezinfecția instalațiilor de spălare (băi, piscine, bazine de înot, rezervoare ), se dizolvă câte 20 - 22 comprimate / litru apă – durata de acționare este de min. 6 ore.

- pentru dezinfecția grupurilor sanitare se dizolvă câte 75 - 80 comprimate / litru apă și se lasă să acționeze minim 6 ore - pentru dezinfecția obiectelor (sticlă, porțelan, plastic, jucării, termometre, veselă) se dizolvă 10 - 20 comprimate / litru apă și se lasă să acționeze minim 60 min.

- pentru dezinfecția suprafețelor din încăperile de internare a animalelor și din adăposturile pentru animale se dizolvă câte 40 - 60 comprimate / litru apă și se lasă să acționeze minim 6 ore.

- pentru dezinfecția suprafețelor din clinici și dispensare veterinare, săli de necropsie se dizolvă câte 20 - 22 comprimate / litru apă – durata de acționare este de min. 30 min.. NOTĂ: Dozele prezentate sunt orientative. În condiții concrete dezinfecția este influențată de gradul de contaminare organică, temperatură, pH, materialul care trebuie dezinfectat și geometria lui.

Prezentare:

50 comprimate.Data ultimei actualizari: 2023-01-23 11:53:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review