Claritine 10mg, 10 comprimate, Bayer

Claritine 10mg, 10 comprimate, Bayer - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ALERGII - BAYER
Bayer
I8182
Claritine comprimate – Amelioreaza simptomele provocate de diversi alergeni -Loratadina 10mg. ,10 comprimate Comprimatele Claritine contin substanta activa loratadina, care apartine unei clase de medicamente numite antihistaminice. Claritine ajuta la reducerea
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Claritine 10mg, 10 comprimate, Bayer

Claritine comprimate – Amelioreaza simptomele provocate de diversi alergeni -Loratadina 10mg. ,10 comprimate

Comprimatele Claritine contin substanta activa loratadina, care apartine unei clase de medicamente numite antihistaminice.

Claritine ajuta la reducerea simptomelor alergiei impiedicand efectele unei substante numite histamina, care este produsa in corp atunci cand sunteti alergic la ceva.

Claritine amelioreaza simptomele asociate rinitei alergice (de exemplu febra fanului), cum ar fi stranutul, hipersecretia sau mancarimea la nivelul nasului, usturimea sau mancarimea la nivelul ochilor, la adulti si copii cu varsta peste 2 ani care au greutatea corporala mai mare de 30 kg.

Claritine poate fi utilizat si pentru reducerea simptomelor de urticarie (mancarime, roseata, precum si numarul si dimensiunile eruptiilor de pe piele). Efectul Claritine se mentine intreaga zi si ar trebui sa va ajute sa va reluati activitatile zilnice obisnuite si sa dormiti.

Mod de administrare:

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: un comprimat o data pe zi cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente. La copiii cu varsta intre 2 si 12 ani dozarea se face in functie de greutatea corporala:

  • pentru greutate corporala mai mare de 30 kg, un comprimat o data pe zi cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente
  • pentru greutate corporala de 30 kg sau mai putin: nu administrati Claritine 10 mg comprimate, exista alte forme farmaceutice mai adecvate.

Adulti si copii cu insuficienta hepatica severa si cu greutate corporala mai mare de 30 kg: un comprimat o data la fiecare doua zile cu un pahar cu apa, cu sau fara alimente.

Totusi, trebuie sa vorbiti cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul inainte de a utiliza acest medicament. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active:

Fiecare comprimat contine loratadina 10 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati comprimatele Claritine daca sunteti alergic la loratadina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, la copii cu varsta mai mica de 2 ani sau la copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani cu greutatea corporala mai mica de 30 kg.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani si greutate corporala mai mica de 30 kg exista alte forme farmaceutice mai adecvate.

Inainte sa utilizati Claritine, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca suferiti de o afectiune hepatica ori sunteti programat sa efectuati orice test cutanat (de piele) pentru alergii.

Nu utilizati Claritine timp de doua zile inainte de efectuarea acestor teste intrucat ar putea influenta rezultatele testelor.

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Ca o masura de precautie este de preferat sa evitati utilizarea Claritine in timpul sarcinii. Nu luati Claritine daca alaptati. Loratadina este excretata in laptele matern.

Claritine comprimate contine lactoza.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 10 comprimate.
Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52

EAN: 5948912001096
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.