Clorocalcin, 50 ml, Biofarm

Clorocalcin, 50 ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P00339

Clorocalcin este un produs indicat in stari ce necesita un aport sporit de calciu: sarcina, alaptare, perioada de crestere rapida, copilarie, hipocalcemie datorata procesului de imbatranire, rahitism (in asociere cu vitamina D), spasmofilie, tetanie calcipriva, boli ale sistemului osos (osteoporoza, osteomalacie), hemoragii, hemoptizii, hemoragii postoperatorii, hemoragii cerebrale, epistaxis, albuminurii, stari alergice: urticarie, edem Quincke, boala serului.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Clorocalcin, 50 ml, Biofarm

Indicații:

- Stări de carență calcică cronică, deficit de calciu în perioada de creștere, în timpul sarcinii și alăptării, la bătrâni, în cursul tratamentului cortizonic prelungit, în steatoree, după gastrectomie, în insuficiența paratiroidiană (se administrează în asociație cu vitamina D sau dihidrotahisterol), în osteoporoza (senilă, în postmenopauză, de imobilizare, sub corticoterapie etc.) și alte osteopații cu decalcifiere

-în osteomalacie și rahitism (în asociație cu vitamina D);

-ca tratament de fond în tetania cronică constituțională normocalcemică (spasmofilie calcipriva). (spasmofilie calcipriva).

Acțiune terapeutică:

Calciu este un mineral esențial necesar pentru menținerea echilibrului electrolitic al organismului și pentru funcționarea normală a numeroaselor mecanisme de reglare. Disponibilitatea pentru absorbția intestinală a calciului ingerat este de aproximativ 1/3. Absorbția se face în intestinul proximal și este favorizată de vitamina D și parathormon; este diminuată în aclorhidria gastrică, steatoree, pancreatită acută, hipovitaminoza D. Concentrația serica normală a calciului total este de 9-11 mg/100 ml.

Deficiență de calciu este asociată cu tulburări neuromusculare (excitabilitate crescută -tetanie, convulsii) și cu demineralizarea oaselor. Necesarul zilnic la adult – în medie 800 mg. La gravide, în cursul alăptării și la organismele în creștere necesarul crește cu 400 mg.

Flaconul conține 50 ml.

Mod de administrare:

Adulți: 40–80 picături de 3 ori/zi;

copii: 5–30 picături/zi (



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review