Urinal Akut, 10 tablete +Urinal Express, 6 plicuri, Walmark

P459792023
Urinal Akut, 10 tablete +Urinal Express, 6 plicuri, Walmark - INFECTII-URINARE - WALMARK
WALMARK

Urinal Akut Idelyn Proprietăți: Conține o componentă activă complet nouă HI-PAC, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon), care are un efect benefic în

[...]

Urinal Akut, 10 tablete +Urinal Express, 6 plicuri, Walmark

Urinal Akut Idelyn

Proprietăți:

Conține o componentă activă complet nouă HI-PAC, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon), care are un efect benefic în cazul disconfortului datorat neașteptatelor și puternicelor episoade acute cauzate de infecțiile urinare. Cantitatea de extract aferenta dozei zilnice este echivalentă cu aproximativ 144.000 mg de fructe proaspete. Tehnologia unică de procesare a merișorului sub forma extractului Hi-PAC asigură conținutul și calitatea substanței active.

Doza zilnică de Urinal Akut oferă un aport garantat de proantocianidoli, substanțe cu eficacitate dovedită științific care, în această concentrație standardizată, previn aderarea bacteriilor de pereții uretrei și ai vezicii urinare, în special a Escherichia coli.

Urinal Akut contribuie astfel la menținerea sănătății aparatului urinar și ajută la desprinderea bacteriilor fixate în pereții tractului urinar.

- pentru sănătatea căilor urinare;

- ajută la prevenirea instalării bacteriilor în pereții tractului urinar și implicit la desprinderea bacteriilor fixate;

- contribuie la menținerea sănătății aparatului urinar;

- posedă proprietăți antioxidante, prin care apără organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tableta pe zi, luate cu o cantitate suficientă de lichid. Se pot administra fie amândouă tabletele odată, fie una dimineața și una seara. Nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice în situația infecțiilor urinare acute, dar poate fi folosit în paralel cu acestea.

Prezentare:

10 tablete Urinal Express pH

Proprietăți:

Conceput pentru a echilibra rapid pH-ul acid al urinei, astfel încât primele 2 zile vor fi confortabile, fără senzații neplăcute. Combinație unică din concentrat uscat din suc de Vaccinium macrocarpon (Merișor), extract din frunze de Betula pendulă (Mesteacăn), citrat de sodiu și de potasiu. Ingrediente active: Citratul de potasiu și de sodiu ajută la ameliorarea simptomelor cîstiței, făcând urina mai puțin acidă, reducând astfel disconfortul cauzat de urină acidă.

Concentratul uscat din suc de Merișor (Vaccinium macrocarpon standardizat la 1% PAC) ajută la blocarea aderării bacteriilor uropatogene. Extractul de Betula pendulă (Mesteacăn) contribuie la menținerea sănătății tractului urinar inferior și a funcției excretorie a rinichilor.

Mod de administrare:

1 pliculeț de 3 ori pe zi, dizolvat în 200 ml de apă caldă sau rece. Destinat doar pentru administrarea pe termen scurt. Nu se administrează mai mult de 2 zile consecutiv.

Prezentare:

6 plicuriData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review