Urigood Forte 30 comprimate + Urigood 30 comprimate, Cadou, Only Natural

  • -7%
Urigood Forte 30 comprimate + Urigood 30 comprimate, Cadou, Only Natural -  - ONLY NATURAL
Only Natural
P548491299

Prin formula sa complexa, Urigood Forte 1000 mg, 30 comprimate, Only Natural ofera substante nutritive care sustin imunitatea organismului, a aparatului genital, pot avea rol antioxidant si antiinflamator si contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

[...]

Descriere: Urigood Forte 30 comprimate + Urigood 30 comprimate, Cadou, Only Natural

De asemeneam, datorita stimularii diurezei normale, poate ajuta la eliminarea bacteriilor si a substantelor nocive din organism. 

  • Coacazul negru sustine functionarea normala a tractului urinar si poate avea rol antioxidant.
  • Pirul-tarator este folosit in mod traditional pentru a contribui la functiile normale de eliminare urinara si pentru a sustine functia excretorie a rinichilor. 
  • Ienuparul, Coada-calului, Urzica, Mesteacanul si Coada-soricelului sustin functia excretorie a rinichilor. 
  • Splinuta contribuie la functionarea normala a tractului urinar. 
  • Traista ciobanului si Papadia ajuta la mentinerea functiei tractului urinar/ajuta la mentinerea fluxului urinar normal.
  • Panseluta sustine purificarea sangelui/contribuie la dureza normala. 
  • Urzica sustine imunitatea organismului si contribuie la buna functionare a prostatei. 
  • Splinuta si Ienuparul contribuie la apararea organismului impotriva agentilor externi. 
  • Traista-ciobanului contine amine biogenetice care prezinta efect hemostatic; sustine aparatul genital si sistemul circulator sangvin. 
  • Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si poate avea rol antiinflamator.
  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. 
  • Vitamina E si Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. 
  • Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange. 

Ingrediente: extract 4:1 din fructe de Coacaz-negru (Ribes nigrum L.) 100mg, stabilizatori: celuloza microcristalina, agenti antiaglomeranti: crospovidona, dioxid de siliciu, povidona, ulei hidrogenat din seminte de bumbac, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali, agenti de ingrosare: croscarmeloza sodica; agent de colorare: albastru de metilen; extract apos 4:1 din rizomi de Pir-tarator (Agrpyron repens) 60mg, extract apos 10:1 din parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) 60mg, extract apos 6:1 din planta intreaga de Urzica (Urtica dioica) 60mg, extract apois 4:1 din frunze de Mesteacan (Betula pendula) 60mg, extract apos 4:1 din planta intreaga de Splinuta (Solidao virgaurea) 60mg, extract apos 4:1 de Ienupar (Juniperus communis) 60mg, extract apos 4:1 din radacini de Papadie (Taraxacum officinale) 60mg, extract apos 4:1 din flori de Coada-soricelului )Achillea millefolium) 60mg, extract apos 4:1 din parti aeriene de Traista-viobanului (Capsella bursa-pastoris) 60mg, extract apos 5:1 din parti aeriene de Panseluta (Viola tricolor) 60mg, Vitamina C 60mg, Oxid de zinc 12.5mg, vitamina E 10mg, colecalciferol (vitamina D) 8mg.

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de apa. 

Contraindicat persoanelor alergice la plante din Fam. Aseraceae/Compositae sau la oricare dintre ingredientele produsului. 

Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului inaintea utilizarii suplimentului alimentar. 

Utilizarea acestui supliment in perioada de sarcina sau alaptare se face numai la recomandarea medicului. 

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. 



Data ultimei actualizari: 2024-02-14 14:30:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review