Urifin rapid, 15 plicuri, Alevia

P459791234
Urifin rapid, 15 plicuri, Alevia - INFECTII-URINARE - ALEVIA
Alevia
Efecte: - sustine sanatatea tractului urinar; - contribuie la mentinerea clearance-ului urinar si la un flux urinar optim; - ajuta la mentinerea PH-ului urinar normal; - contribuie la reducerea disconfortului urinar; - ajuta [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Urifin rapid, 15 plicuri, Alevia

Efecte:
- sustine sanatatea tractului urinar;
- contribuie la mentinerea clearance-ului urinar si la un flux urinar optim;
- ajuta la mentinerea PH-ului urinar normal;
- contribuie la reducerea disconfortului urinar;
- ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor impotriva stresului oxidativ;
- creste rezistenta organismului la factorii nocivi.
Compozitie Urifin rapid:
Extract de Merisor/Afin-American (Vaccinium Macrocarpon) 400mg.
Mod de utilizare:
Cate 1 plic de 3 ori pe zi, dupa masa. Se dizolva continutul plicului intr-un pahar cu 200ml apa calda. Se recomanda consumarea a 2 litri de apa / lichide pe zi pe toata durata utilizarii produsului.

Precautii:
A nu se administra copiilor sub 3 ani. Contraindicat in caz de alergie la aspirina, gastrita atrofica, diabet, hipoclorhidrie, litiaza renala. Poate interactiona cu anticoagulante (Warfarina), inhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanti ai receptorilor histaminici de tip II (Cimetidina, Ranitidina) la administrare concomitenta. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. In cazul infectiilor urinare acute, Urifin rapid nu inlocuieste tratamentul cu antibiotice, dar poate fi utilizat impreuna cu acestea.
Prezentare:
15 plicuri 


Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13