Urifar, 14 plicuri, Sensilab

Urifar, 14 plicuri, Sensilab -  - PHARMALINK SRL
P459790917

Alungati infectiile urinare Dupa numai 30 de minute inlatura senzatia de arsura care insoteste inflamatia Vindeca in mod eficient infectiile urinare Previne reaparitia infectiilor urinare Substanta naturala inovatoare Urifar este

[...]

Descriere: Urifar, 14 plicuri, Sensilab

Alungati infectiile urinare

Dupa numai 30 de minute inlatura senzatia de arsura care insoteste inflamatia
Vindeca in mod eficient infectiile urinare
Previne reaparitia infectiilor urinare
Substanta naturala inovatoare
Urifar este un produs pentru reglarea functionarii tractului urinar. Contine D – manoza care este un zahar natural (monozaharida), epimer al glucozei. In plus, Urifar contine si extract de rodie (Punica Granatum).
Bacteriile Esherichia coli se prind de D-manoza, eliminandu-se astfel impreuna. D-manoza previne astfel atasarea bacteriilor de peretii vezicii urinare. Extractul de rodie are un efect natural antibiotic impotriva mai multor tipuri de bacterii care produc infectii ale tractului urinar inferior.
Efectele produsului
Previne depunerea bacteriilor pe peretii vezicii urinare
Elimina bacteriile din organism
Antibiotic natural
Amelioreaza simptomele infectiei urinare
Acest produs este adecvat pentru toti cei care:
Sufera din cauza infectiilor ocazionale ale tractului urinar inferior
Doresc sa previna reaparitia infectiilor tractului urinar inferior
Au nevoie de un supliment la tratamentul cu antibiotice
Doresc sa previna infectiile post-coitale
Sfaturile Sensilive
Infectiile urinare sunt cea mai comuna forma de infectie a tractului urinar si afecteaza cel mai frecvent femeile, la barbati, in special la cei tineri, fiind rare. Peste jumatate din femei fac cel putin o data in viata o infectie urinara. In special persoanele sensibile trebuie sa aiba intotdeauna grija sa nu se aseze pe suprafete reci sau sa nu stea prea mult timp in apa rece. In caz ca acest lucru se intampla, persoanele respective vor avea o zi sau doua de dureri in momentul urinarii, fapt care le va aminti de greseala facuta.
De altfel, infectiile urinare nu sunt periculoase daca actionam suficient de repede. De multe ori, acestea apar periodic, asa cum am mentionat, atunci cand uitati si de exemplu va asezati pe o suprafata rece. Infectiile urinare netratate se pot transforma in unele cazuri in infectiile si mai periculoase la rinichi care pot afecta acest organ pentru totdeauna. Prin urmare, este cu atat mai important sa reactionam imediat ce recunoastem simptomele infectiei urinare.
Iata cateva simptome:
- senzatia de arsura si durere in timpul urinarii – acesta este cel mai frecvent semn de infectie a vezicii urinare
- nevoia frecventa de a urina
- cantitati mici de urina la urinare, in ciuda sentimentului ca nu puteti sa va mai tineti
- urina este tulbure, chiar sangeroasa si are un miros distinctiv
- spasme ale vezicii urinare
- aveti febra si frisoane – poate insemna ca infectia a ajuns la rinichi
In general, infectiile urinare sunt provocate de bacteria E. Coli care este un 'locuitor' obisnuit al intestinelor. La femei infectia urinara apare uneori dupa actul sexual, atunci cand bacteriile trec mai usor in vezica urinara prin uretra. Femeile insarcinate sunt si mai predispuse la infectii ale tractului urinar datorita modificarilor la nivelul tractului urinar si a actiunii hormonilor. Chiar si utilizarea de diafragme si spermicide creste riscul de infectie.
Infectiile urinare pot fi destul de neplacute si daca nu actionam imediat, chiar periculoase. De aceea, consumati plicurile Urifar de la primele simptome ale infectiei urinare.
Va recomandam ca:
- inainte de administrare sa va goliti vezica
- sa dizolvati 1 plic de produs intr-un pahar cu apa
- administrati produsul pe stomacul gol
- beti multa apa pe tot parcursul zilei
imbunatatim efectul preparatului prin administrarea concomitenta de vitamina C care reduce pH-ul urinei si impiedica astfel formarea de conditii favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor.
Despre ingrediente
Urifar contine un ingredient natural inovator D-manoza care este numarul unu in lume in prevenirea infectiilor urinare.
Bacteriile E. coli se prind de D-manoza, care este un zahar natural, si se elimina impreuna. D-manoza previne astfel prinderea bacteriilor de peretii vezicii urinare. Imediat dupa 30 de minute veti scapa de senzatia de arsura care insoteste infectia.
In plus, Urifar mai contine extract de rodie care are un efect natural antibiotic impotriva multor tipuri de bacterii care produc infectii ale tractului urinar inferior.
Actiunea Urifar este indelungata deoarece metabolitii complexului de polifenol raman in vezica urinara chiar 2 pana la 4 zile de la ingerare. Astfel ca bacteriile nu pot opune rezistenta complexului de polifenol. Metabolitii actioneaza ca un antibiotic natural impotriva multor tipuri de bacterii care provoaca infectii urinare.
Urifar este prezentat in formula inovatoare de granule pe care le amestecam cu lichide, rezultand astfel o bautura cu gust placut pe care nu trebuie decat sa o consumam.
Administrare:
Produsul contine 14 plicuri cu granule. Va recomandam ca inainte de ingerare sa va goliti vezica urinara. Dizolvati 1 plic de produs intr-un pahar cu apa. Inghititi preparatul pe stomacul gol. Consumati multa apa pe tot parcursul zilei. Imbunatatim efectul preparatului prin administrarea simultana de vitamina C care reduce pH-ul urinei si impiedica astfel formarea de conditii favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor
Compozitie:
Substante active
in 1plic
D-manoza 1500 mg
Extract de rodie 250 mg
Ingrediente:
Fructoza, D-manoza, regulator de aciditate: acid citric, extract de rodie (Punica granatum); contine cel putin 75% polifenoli totali, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, indulcitor: sucraloza.
Atentionari:
Urifar nu are efecte secundare. Deoarece ingredientele sale sunt absorbite in prima parte a intestinului, nu distruge microflora intestinala naturala si nici nu afecteaza metabolizarea altor medicamente ingerate.
Urifar poate fi consumat de catre pacientii cu diabet zaharat. Zaharul D-manoza, continut de Urifar, nu se metabolizeaza, deci nu contribuie la cresterea glucozei, ci se absoarbe in forma nemodificata in prima parte a intestinului. In cazuri rare, s-a remarcat intoleranta la D-manoza, manifestata prin diaree si cresterea fenomenului de balonare.
Prezentare:
14 plicuri 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review