Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati

Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati -  - FITERMAN
Fiterman
Gama Uractiv
P548490170

Poate mentine funtionarea normala a rinichilor si poate contribui, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici, substantelor straine sau în exces rezultate din procesele metabolice.

[...]

Descriere: Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati

Proprietăți Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati:

  • poate menține funționarea normală a rinichilor și poate contribui, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanțelor nocive, a produsilor toxici, substanțelor străine sau în exces rezultate din procesele metabolice;
  • uractiv capsule conține cantitatea optimă de substanțe active care pot contribui la menținerea sănătății aparatului urinar și susține funția excretorie a rinichilor.

Ingrediente Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati:

Extract de strugurii ursului 175 mg, lactoza monohidrat, albastru de metilen 15 mg, talc, ștearat de magneziu, capsulă (gelatină, dioxid de titan).

Mod de administrare Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati:

Copii peste 12 ani: câte o capsulă de 3 ori pe zi;

Adulți: câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Prezentare Uractiv Forte, 10 capsule + Servetele Umede Intime, 20 bucati:

10 capsule.

Servetele umede Uractiv, 20 bucati

Proprietati:

  • infecțiile urinare sunt printre cele mai răspândite infecții bacteriene și pot afecta întregul sistemul urinar;
  • acestea sunt mult mai frecvente la femei decât la bărbați, acestea putându-se confrunta cu infecții urinare repetate în decursul unui an;
  • cauzele cele mai des întâlnite sunt un sistem imunitar slăbit, metodele contraceptive, spălăturile vaginale repetate și dese, care pot pot distruge flora vaginală, purtarea de lenjerie intimă din materiale sintetice sau anumite afecțiuni precum calculii renali (pietrele la rinichi), diabet zaharat, malformațiile tractului urinar;
  • de cele mai multe ori simptomele sunt deranjante, cu nevoia continuă de a urina, eliminarea unei cantități mici de urină însoțită de durere sau o senzație de arsură la urinare;
  • sunt create special pentru zonele intime;
  • curată delicat zona intimă;
  • oferă prospețime și confort întreaga zi.

Mod de utilizare:

Desprindeți folia protectoare pentru a deschide pachetul. Resigilati pachetul după îndepărtarea șervețelelor pentru a preveni uscarea celor rămase în pachet.

Ingrediente:

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol , Glyceryl, Stearate, Glicerine, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Polysorbate, Parfum, Citric Acid.

Prezentare:

20 bucati.



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review