Cystone sirop 100ml, Himalaya

Cystone sirop 100ml, Himalaya -  - HIMALAYA
Himalaya
P548491043

Cystone sirop 100ml, Himalaya este un produs pentru aparatul urinar.

[...]

Descriere: Cystone sirop 100ml, Himalaya

Proprietati Cystone sirop 100ml, Himalaya:

Cystone sirop 100ml, Himalaya este un produs pentru aparatul urinar. Saxifraga ligulata poate ajuta la funcționarea normală a căilor urinare și a rinichilor.

Extractul de fruct de Piper nigrum poate avea proprietăți antioxidante importante și paote susține funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Sparanghelul (Asparagus racemosus) poate proteja aparatul urinar având efect antibacterian și antiinflamator.

Ghimbirul (Zingiber officinale) poate avea proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, fiind util în reducerea senzației de arsură provocate de afecțiunile tractului urinar. De asemenea poate contribui la alcalinizarea urinei.

Mod de utilizare Cystone sirop 100ml, Himalaya:

Copii peste 1 an: câte ½ - 1 linguriță de două ori pe zi, după masă. Cystone® sirop poate fi utilizat și în cazul copiilor sub 1 an doar la recomandarea medicului specialist.

Adulți: câte 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi, după masă.

A se agita flaconul înainte de utilizare.

Ingrediente Cystone sirop 100ml, Himalaya:

Indulcitori: sucroză, glicerol, sorbitol, maltitol, Tribulus terrestris (extract din fruct), Boerhaavia diffusa (extract din rădăcină), Saxifraga ligulata (extract din rădăcină), Saindhava, Suvarchika, Cyperus rotundus (extract din tubercul), Asparagus racemosus (extract din rădăcină), Dolichos biflorus (extract din semințe) 21mg, Vetiveria zizanioides (extract din rădăcină), Trikatu (Zingiber officinale - rădăcină, Piper longum - fruct, Piper nigrum - fruct), corectori de aciditate: acid citric monohidrat, citrat de sodiu, Curcuma zedoaria (extract din rizom), aromă Sun NI, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, Yavakshara, agent de îngroșare: gumă xantan, Narasara, apă purificată. 

Precautii Cystone sirop 100ml, Himalaya:

Nu se recomandă în obstrucția uretrală completă. A se utiliza cu prudență în cazul persoanelor diabetice. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.

Prezentare Cystone sirop 100ml, Himalaya:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review