Ayurmed Urinosalm,100 tablete

Ayurmed Urinosalm,100 tablete - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-URINARE/INFECTII-URINARE - AYURMED
AYURMED
P548489135

Supliment alimentar ayurvedic, 100% natural, din plante medicinale indiene.

Suferintele aparatului urogenital sunt mai des intalnite la femei decat la barbati, ca urmare a anatomiei specifice, iar manifestarile generate de ele sunt diverse.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare doua produse AYURMED cumparate primesti GRATUIT un sirop LIVECOM
Se incarca ofertele...

Descriere Ayurmed Urinosalm,100 tablete

Actiune si Beneficii

Contribuie la:

 • Mentinerea capacitatii functionale a rinichilor si a sistemului urinar, desfasurarea normala a procesului de formare si de eliminare a urinei;
 • Atenuarea manifestarilor neplacute asociate prezentei bacteriilor la nivelul sistemului urinar (urinari frecvente, insotite de senzatia de arsura si durere);
 • Protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare;
 • Detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal si hepatobiliar.
Ingrediente

Compozitie per tableta:

 • Piper cubeba (Cubeb, Kankola), fructe (6:1) 100 mg;
 • Boerhaavia diffusa (punernava), radacina (8:1) 75 mg;
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), parti aeriene (10:1) 75 mg;
 • Crataeva nurvala (Varuna), scoarta (10:1) 75 mg;
 • Achyranthes aspera (Apamarga), planta intreaga (10:1) 75 mg;
 • Bergenia ligulata (Paashaanbhed), radacina (10:1) 50 mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia - excipient) 50 mg.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Piper cubeba (Cubeb, Kankola) - creste diureza si scade inflamatia mucoasei ureterei. Creste circulatia sanguina. Are actiune antioxidanta (neutralizeaza radicalii liberi) datorita continutului bogat in polifenoli.

Boerhaavia diffusa (Punernava) - extractul din radacina, la doze mici (10-250 mg/kg corp) este diuretic iar la doze foarte mari inhiba diureza (300 mg/kg corp). Sustine eliminarea pietrelor la nivel renal si impiedica formarea altora. Are actiune antibacteriana sustinand rinichiul si tractul urinar in caz de infectii.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) - este relaxant pentru tractul urinar, creste usor diureza si favorizeaza eliminarea calculilor urinari. La nivelul ficatului, creste secretia si eliminarea bilei si sustine eliminarea calculilor biliari. Sustine detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal si hepatobiliar. Inhiba virusului hepatitei B (inhiba DNA polimeraza).

Crataeva nurvala (Varuna) - fitonutrientii sustin reducerea formarii calculilor la nivelul rinichilor prin cresterea diurezei, scaderea pH-ului catre acid si impiedicarea cristalizarii la nivelul tractului urinar.

Achyranthes aspera (Apamarga) - este nefroprotector, creste diureza si elimina toxinele din organism. Impiedica formarea calcululor renali.

Bergenia ligulata (Paashaanbhed) - creste diureza si inhiba procesul de cristalizare si cresterea cristalelor de oxalat de calciu la nivelul tractului urinar. Creste nivelul de eliminare a magneziului prin urina.

Mod de utilizare:
 • Copii peste 5 ani: cate 1 tableta de 2 ori pe zi.
 • Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administreaza cu 1/2ora inainte de masa sau la o ora dupa masa, cel putin o luna, optim 3 luni.

Prezentare:

Flacon cu 100 tablete.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.