VISINE NOVO, picaturi oftalmice, 0,5 mg/ml, 15 ml

VISINE NOVO, picaturi oftalmice, 0,5 mg/ml, 15 ml -  - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER

Ameliorarea temporară a hiperemiei oculare, apărută în urma iritațiilor non-infecțioase ale ochiului, cauzate, de exemplu, de fum, praf, vânt, apă clorurată, lumină sau conjunctivită alergică.

Visine Novo este indicat la adulți, adolescenți și copii cu vârsta de 2 ani și peste.

Visine Novo este indicat la copii cu vârsta mai mare de 2 ani și mai mică de 6 ani numai la recomandarea unui profesionist din domeniul sănătății.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: VISINE NOVO, picaturi oftalmice, 0,5 mg/ml, 15 ml

Doze:

Adulți, adolescenți și copii cu vârsta de 6 ani și peste:

Doza este de 1-2 picături în ochiul afectat/ochii afectați, de 2 până la 3 ori pe zi.

Acest medicament trebuie utilizat pentru cel mai scurt timp necesar pentru ameliorarea simptomelor. Vezi punctul 4.4 pentru riscul de revenire în caz de utilizare prelungită.

Populația pediatrică:

Pentru utilizare la copii cu vârsta mai mică de 12 ani, este recomandată supravegherea de către adulți.

Copii cu vârsta mai mare de 2 ani și mai mică de 6 ani: acest medicament poate fi administrat copiilor cu vârsta sub 6 ani numai la recomandarea unui profesionist din domeniul sănătății (vezi punctul 4.4). Doza recomandată este de 1 picătură în ochiul afectat (ochii afectați) de 2 până la 3 ori pe zi.

Acest medicament este contraindicat la copiii cu vârsta mai mică de 2 ani (vezi punctul 4.3)

Mod de administrare pentru utilizare oftalmică:

După deschiderea capacului, flaconul trebuie întors cu susul în jos, apoi strâns ușor pentru a distribui 1 sau 2 picături din vârful flaconului în ochi, fără a atinge ochiul. Pentru a evita contaminarea soluției, vârful flaconului nu trebuie să intre în contact cu altceva decât capacul.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review