Imodium 2mg, 6 capsule

Imodium 2mg, 6 capsule -  - TERAPIA
TERAPIA
P00786
Imodium 2 mg capsule este un medicament care se recomanda a fi utilizat pentru tratamentul simptomatic al diareii cronice si acute. Ce este Imodium şi pentru ce se utilizează: Imodium [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Imodium 2mg, 6 capsule

Imodium 2 mg capsule este un medicament care se recomanda a fi utilizat pentru tratamentul simptomatic al diareii cronice si acute.

Ce este Imodium şi pentru ce se utilizează:

Imodium face parte din grupul medicamentelor antidiareice, antiinflamatoare/antiseptice intestinale, fiind un antipropulsiv.

În caz de diaree, Imodium face scaunele mai consistente si mai puţin frecvente. Puteţi să utilizaţi Imodium pentru un episod brusc (acut) de diaree sau diaree de lungă durată (cronică). De asemenea, vi se poate recomanda Imodium dacă vi s-a îndepărtat o parte din intestin, pentru că aceasta poate produce frecvent diaree. 

Indicații terapeutice: 

- clorhidratul de loperamidă se recomandă pentru tratamentul simptomatic al diareii cronice și acute; 

- în cazul pacienților cu ileostomie poate fi folosit pentru reducerea numărului și volumului scaunelor și pentru mărirea consistenței acestora. 

Contraindicații: 

- în situația în care prezentați hipersensibilitate la substanța activă pe care Imodium 2 mg capsule o conține - este vorba despre clorhidratul de loperamidă - sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament; 

- medicamentul este contraindicat copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani. 


Imodium 2 mg, capsule nu trebuie utilizat ca tratament de bază: 

- la pacienţii cu dizenterie acută, caracterizată prin scaune cu sânge şi febră mare; 

- la pacienţii cu enterocolită bacteriană produsă de microorganisme agresive, inclusiv Salmonella, Shigella şi Campylobacter; 

- la pacienţii cu colită pseudomembranoasă asociată cu utilizarea antibioticelor cu spectru larg; 

- la pacienţii cu colită ulceroasă acută. 

În general, Imodium nu trebuie utilizat când trebuie evitată inhibarea peristaltismului datorită posibilului risc de consecinţe semnificative, inclusiv ileusul, megacolonul şi megacolonul toxic. Administrarea de Imodium trebuie întreruptă prompt dacă apar constipaţie, distensie abdominală sau ileus.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review