Iridium - Servetele sterile, 20 bucati, Biosooft Italia

P438799054
Iridium - Servetele sterile, 20 bucati, Biosooft Italia - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - BIOSOOFT
Biosooft

Proprietăți: Șervetele sterile Pentru igenta oculară De unica folosință. Igiena oculară a nou-născutului și a copilului La naștere mecanismele de apărare naturală nu sunt bine

[...]

Iridium - Servetele sterile, 20 bucati, Biosooft Italia

Proprietăți:

Șervetele sterile Pentru igenta oculară De unica folosință. Igiena oculară a nou-născutului și a copilului La naștere mecanismele de apărare naturală nu sunt bine dezvoltate și deci nou-născutul este în mod particular expus la blefărite și conjunctivite. Din această cauză este necesară o precauție specială în igiena nou-născutului. Se impune o grijă deosebită atât cu obiectele care intră în contact cu copilul, cât și a persoanelor care îl ating.

Persoanele care intră în contact direct cu nou-născutul trebuie supuse unei igiene personale corecte. Unele condiții anatomice parafiziologice, ca de exemplu stenoza căilor lacrimale, poate fi cauza conjunctivitelor frecvente, chiar și a infecțiilor glandelor și cailor lacrimale. Rolul părinților în asigurarea unei igiene oculare corecte a copilului devine fundamental. Șervetele sterile un produs specific pentru toaleta oculară a nou-născutului și copilului.

Grație componentelor sale antiinflamatorii, antimicrobiene (extract de echinaceea, acid B- gliciretic) și antiedemice (bromelină), IRIDIUM pliculețe asigură o igienă oculară adecvată, precum și reducerea simptomelor inflamatorii. Este important să se efectueze un masaj delicat al zonei perioculare cu șervețelul de unică folosință o dată sau de mai multe ori pe zi. Curățarea zilnică a ochilor cu pliculețe sterile are importanță notabilă în ceea ce privește acțiunea decongestionantă și de curățare.

Compoziție:

Echinaceea Extract glicocolic 5%/șervețel – Acțiune antibacteriană și antivirală, antiinflamatorie și icatrizantă Ananas sativum Extract glicocolic 5%/șervețel – Acțiune antiedemică Ac. Gliceritic 12,5%/șervețel

– Acțiune bacteriostatică, antiinflamatorie și cicatrizantă Igiena perioculară corectă cu IRIDIUM a nou-născutului și copilului

Spălați bine mâinile. Deschideți pliculețul, extrageți șervețelul și despăturiți-l.

Curățați delicat pleoapa și genele trecând șervețelul de mai multe ori pe zonă. În caz de secreții aderențe: Stoarceți întâi conținutul șervețelului pe ochiul închis.

Îndepărtați apoi secrețiile cu același șervețel.

În caz de secreții persistente și/sau obstrucții ale canalelor lacrimale cu tumefierea zonei perioculare: Introduceți întâi plicul nedesfăcut în apa caldă (cca. 40 grade Celsius). Ștergeți apoi, de mai multe ori cu șervețelul, ținând ochiul închis. În cazul obstrucției canalelor lacrimale, masați ușor zona.

În prezența inflamației: Țineți pliculețul nedesfăcut în frigider pentru câteva ore. Treceți apoi de mai multe ori șervețelul rece pe ochiul închis.

Prezentare:

20 bucăți



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review