Formula de lapte praf NAN 2 Supreme Pro, 800g, Nestle

P479851281
Formula de lapte praf NAN 2 Supreme Pro, 800g, Nestle - FORMULE-LAPTE - NAN
Nan
Gama Supreme

NAN SUPREMEpro 2  include un mix unic de:
5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern (2’-FL, DFL, LNT, 6’-SL și 3’-SL), o combinație exclusivă Nestlé, inspirată din diversitatea și proporțiile oligozaharidelor din laptele matern. 

[...]

Formula de lapte praf NAN 2 Supreme Pro, 800g, Nestle

Printre elementele fascinante care fac ca laptele matern să fie unic, există un grup de componente bioactive denumite oligozaharidele. 
Oligozaharidele din laptele matern sunt a treia cea mai abundentă componentă solidă a laptelui, ce servesc drept hrană pentru bacteriile benefice.

NAN® SUPREMEpro 2  include un mix unic de:
5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern (2’-FL, DFL, LNT, 6’-SL și 3’-SL), o combinație exclusivă Nestlé, inspirată din diversitatea și proporțiile oligozaharidelor din laptele matern. 

  • GENTLE OPTIPRO: un proces tehnologic unic prin care se realizează un amestec exclusiv de proteine parțial hidrolizate optimizate.
  • L. reuteri: culturi similare cu cele care se găsesc și în laptele matern.
  • DHA: unul dintre acizii grași regăsiți și în laptele matern
  • Vitamina D: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor.
  • Fier: contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor.

Mod de utilizare:
1.Spală-te bine pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru sugari.
2.Spală bine sticla, tetina și capacul până nu mai rămân urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire.
3.Fierbe apa potabilă timp de 5 minute, apoi las-o să se răcească (~40°C).
4.Consultă și urmează modul de administrare. Mai întâi toarnă exact cantitatea de apă necesară în biberon. Apoi adaugă numărul exact de măsuri rase, corespunzător vârstei sugarului, folosind doar lingurița dozatoare din interior.
5.Asigură-te că lingurița dozatoare este uscată și pune-o înapoi în cutie. Închide bine cutia după fiecare folosire și păstreaz-o într-un loc răcoros și uscat.
6.Închide biberonul și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet. Verifică temperatura înainte de hrănire.

Ingrediente:
Lactoză, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui, Mortierella alpina), izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale (glicerofosfat de calciu, fosfați de calciu, clorură de calciu, clorură de magneziu, citrat de potasiu, clorură de potasiu, citrat de sodiu, sulfat feros, clorură de sodiu, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), ulei de pește, L-arginină, amestec 2′-fucozil-lactoză/difucozil-lactoză (2′-FL/DFL) (conține lactoză), L-histidină, lacto-N-tetraoză (LNT) (conține lactoză), L-tirozină, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă (niacină), riboflavină (vitamina B2), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), D-biotină, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamină (vitamina B12)], sare de sodiu 6’-sialil-lactoză (6’-SL) (conține lactoză), sare de sodiu 3’-sialil-lactoză (3’-SL) (conține lactoză), culturi de Limosilactobacillus reuteri*. 
*Culturi de Limosilactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB.

ATENȚIE:
Prepară un singur biberon o dată.
Hrănește sugarul imediat și urmează cu exactitate instrucțiunile. 
Nu păstra un biberon neterminat, aruncă conținutul neconsumat. 
Ține întotdeauna sugarul în brațe atunci când îl hrănești. 
Dacă îl lași nesupravegheat, se poate îneca.
Apa nefiartă, biberoanele nefierte sau diluția incorectă pot duce la îmbolnăvirea sugarului tău. 
Depozitarea, manipularea, prepararea și hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea sugarului tău.

Prezentare:
800 gr.Data ultimei actualizari: 2023-03-15 14:44:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review