Formula de lapte praf NAN 1 Supreme Pro, 800g, Nestle

Formula de lapte praf NAN 1 Supreme Pro, 800g, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - NAN
Nan
P479851280

Formula de lapte pentru bebelusi de la nastere, lapte de inceput.

Se incarca ofertele...

Descriere Formula de lapte praf NAN 1 Supreme Pro, 800g, Nestle

INGREDIENTE:

Lactoză, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui, Mortierella alpina), izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale (fosfați de potasiu, citrați de calciu, clorură de potasiu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), amestec 2′-fucozil-lactoză/difucozil-lactoză (2′-FL/DFL) (conține lactoză), bitartrat de colină, ulei din microalga Schizochytrium sp., lacto-N-tetraoză (LNT) (conține lactoză), L-arginină, 3-fucozil-lactoză (3-FL) (conține lactoză), sare de sodiu 6'-sialil-lactoză(6'-SL) (conține lactoză), L-histidină, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), nicotinamidă (niacină), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), riboflavină (vitamina B2), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), D-biotină, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamină (vitamina B12)], L-fenilalanină, sare de sodiu 3’-sialil-lactoză (3’-SL) (conține lactoză), inozitol, taurină, L-carnitină, nucleotide [citidină 5’-acid monofosforic (CMP), uridină 5’-acid fosforic (UMP), adenozină 5’-acid fosforic (AMP), guanozină 5'-acid fosforic (GMP)], culturi de Bifidobacterium longum subsp. infantis, culturi de Bifidobacterium animalis subsp. lactis.

Notă importantă:

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și alăptarea trebuie să continue pe o perioadă cât mai îndelungată. Înainte de a te decide să folosești o formulă de lapte pentru sugari, consultă medicul tău.

Ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr de lot). A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maximum 4 saptamani de la deschidere.Data ultimei actualizari: 2024-04-30 15:24:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa