Formula de lapte praf NAN 1 Supreme Pro, 800g, Nestle

Formula de lapte praf NAN 1 Supreme Pro, 800g, Nestle - FORMULE-LAPTE - NAN
Nan
P479851280

Lapte de inceput. Produs sub forma de pudra. De la nastere.

[...]

Descriere: Formula de lapte praf NAN 1 Supreme Pro, 800g, Nestle

Oligozaharidele din laptele matern sunt a treia cea mai abundenta componenta solida a laptelui matern, servind drept hrana pentru bacteriile benefice. 

Formula de lapte pentru bebelusi Nestlé NAN SUPREMEPRO 1 este cea mai recenta si inovatoare formula de inceput a noastra, conceputa de expertii Nestlé pentru a contribui la dezvoltarea sugarului in primele sale luni de viata, ajutandu-te sa-i oferi o baza solida pentru un viitor sanatos.

Gentle OPTIPRO

DHA

Formula patentata. Fara ulei de palmier.

1. Spală-te bine pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru sugari. 

2. Spală bine sticla, tetina și capacul până nu mai rămân urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire. 

3. Fierbe apa potabilă timp de 5 minute, apoi las-o să se răcească (~40°C). 

4. Consultă și urmează modul de administrare. Mai întâi toarnă exact cantitatea de apă necesară în biberon. Apoi adaugă numărul exact de măsuri rase din formula de lapte pentru bebelusi, corespunzător vârstei sugarului, folosind doar lingurița dozatoare din interior. 

5. Asigură-te că lingurița dozatoare este uscată și pune-o înapoi în cutie. Închide bine cutia după fiecare folosire și păstreaz-o într-un loc răcoros și uscat. 

6. Închide biberonul și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet. Verifică temperatura înainte de hrănire.

7. Asigura-te ca preparatul este consumat imediat dupa preparare.

Daca se utilizeaza un sterilizator cu abur, se urmeaza instructiunile producatorului.

Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40 grade C, inainte de a adauga pudra.

Foloseste numai lingurita dozatoare din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a sugarului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului.

La aceasta varsta se recomanda introducerea treptata in dieta sugarului a cerealelor, precum si a altor alimente (legume, fructe, carne, peste). Cere sfatul medicului tau inainte de a introduce orice nou aliemnt in alimentatia sugarului. Daca medicul tau recomanda introducerea mai devreme a alimentelor noi, redu corespunzator cantitatea de lapte asa cum iti recomanda acesta.

ATENȚIE:

Prepară un singur biberon o dată. Hrănește sugarul imediat și urmează cu exactitate instrucțiunile. Nu păstra un biberon neterminat, aruncă conținutul neconsumat. Ține întotdeauna sugarul în brațe atunci când îl hrănești. Dacă îl lași nesupravegheat, se poate îneca. 

ATENTIE:

Apa nefiartă, biberoanele nefierte sau diluția incorectă pot duce la îmbolnăvirea sugarului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea și hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea sugarului tău.

Modul de administrare privind varsta copilului, cantitatea necesara la o masa si numarul de mese pe zi, se regasesc pe eticheta produsului. 



Data ultimei actualizari: 2024-04-08 15:25:10
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa