Formula de lapte praf Nan 3 Supreme Pro, 800 gr, Nestle

Formula de lapte praf Nan 3 Supreme Pro, 800 gr, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - NAN
Nan
P479851300

Produs pe baza de lapte pentru bebelusi de la 12 luni, lapte pentru copii de varsta mica.

Se incarca ofertele...

Descriere Formula de lapte praf Nan 3 Supreme Pro, 800 gr, Nestle

INGREDIENTE:

Lactoză, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), minerale (fosfați de calciu, fosfați de potasiu, citrați de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodură de potasiu), ulei din microalga Schizochytrium sp. (DHA), 3-fucozil-lactoză (3-FL) (conține lactoză), amestec 2′-fucozil-lactoză/difucozil-lactoză (2′-FL/DFL) (conține lactoză), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), acid folic (folat), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamină (vitamina B12)], lacto-N-tetraoză (LNT) (conține lactoză), sare de sodiu 3’-sialil-lactoză (3’-SL) (conține lactoză), sare de sodiu 6’-sialil-lactoză (6’-SL) (conține lactoză), culturi de Bifidobacterium longum subsp. infantis, culturi de Bifidobacterium animalis subsp. lactis.

NOTA IMPORTANTA:

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari  și copii de vârstă mică si alăptarea trebuie să continue pe o perioadă cât mai îndelungată. Înainte de a te decide să folosesti un preparat pentru copii de vasrta mica, consultă medicul tau.

Ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr de lot). A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maximum 4 saptamani de la deschidere.Data ultimei actualizari: 2024-04-30 15:28:01
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa