Kebene Pro Baby, 20 ml, Terapia

Kebene Pro Baby, 20 ml, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
P459790228

Kebene Pro Baby, 20 ml, Terapia este suspensie pentru tulburări funcționale gastrointestinale. Indicații: KEBENE Pro Baby  Terapia este un dispozitiv medical indicat în caz de: tulburări

[...]

Descriere: Kebene Pro Baby, 20 ml, Terapia

Kebene Pro Baby, 20 ml, Terapia este suspensie pentru tulburări funcționale gastrointestinale.

Indicații:

KEBENE Pro Baby  Terapia este un dispozitiv medical indicat în caz de: tulburări dispeptice, meteorism gastrointestinal, aerofagie și colici gazoase la sugari, copii și adulți.

Ca urmare a asocierii dintre simeticonă (ingredient activ) și probioticul (adjuvant activ), KEBENE Pro Baby suspensie instant are rolul de a proteja și regenera bariera biologică intestinală (flora intestinală) și în același timp de a reduce tensiunea superficială a bulelor de aer gastric pentru a ajuta la eliminarea simptomelor menționate mai sus.

Compoziție:

Sticlă de 20 ml cu picurător cu pompă care conține o emulsie de Simeticonă în soluție apoasă.

Conservanți: benzoat de sodiu; Îndulcitori: zaharină sodică; aromă de căpșuni.

‐ 1 plic cu 2 g de Saccharomyces boulardii, maltodextrine.

Mod de administrare:

Doză unică: 20 picături care conțin 40 mg de Simeticonă.

Adulți: 20-40 picături, eventual diluate într-un lichid, preferabil după mese, de 2-4 ori pe zi sau în funcție de sfatul medicului.

Copii: 20 picături, eventual diluate într-un lichid, preferabil după mese, de 1-3 ori pe zi sau în funcție de sfatul medicului.

Sugari: 20 picături, eventual diluate într-un lichid, preferabil după mese, de 1-2 ori pe zi sau în funcție de sfatul medicului.

Contraindicații:

A nu se utiliza în caz de reacții de hipersensibilitate la componentele produsului.

Sarcină și alăptare:

Sarcina: Nu există date adecvate privind utilizarea KEBENE Pro Baby la femeile însărcinate, așadar acesta nu trebuie utilizat decât în cazul unei necesități reale și după evaluarea de către medic.

Alăptarea: Nu se cunoaște dacă Simeticona se excretă în laptele matern, așadar nu trebuie utilizat decât în cazul unei necesități reale și după evaluarea de către medic

Formă de prezentare:

Cutia conține 1 sticlă de 20 ml cu picurător cu pompă,plic cu 2 g de Saccharomyces boulardii, maltodextrine.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review