Ambroxol 30mg, 20 comprimate, Gedeon

Ambroxol 30mg, 20 comprimate, Gedeon -  - GEDEON RICHTER
I4949
Compoziţie: Un comprimat conţine clorhidrat de ambroxol 30 mg şi excipienţi: Ludipress (lactoză monohidrat, povidonă, crospovidonă), celuloză microcristalină, stearat de magneziu şi dioxid de siliciu coloidal anhidru. [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Ambroxol 30mg, 20 comprimate, Gedeon

Compoziţie:

Un comprimat conţine clorhidrat de ambroxol 30 mg şi excipienţi: Ludipress (lactoză monohidrat, povidonă, crospovidonă), celuloză microcristalină, stearat de magneziu şi dioxid de siliciu coloidal anhidru.

Grupa farmacoterapeutică:

- medicamente pentru tratamentul tusei; mucolitice

Indicaţii terapeutice

Ca fluidifiant în tratamentul simptomatic al bolilor acute sau cronice ale tractului respirator inferior asociate cu secreţii vâscoase: bronşite acute, în timpul acutizării bronşitelor cronice (inclusiv al bronhopneumopatiei cronice obstructive), traheobronşite, astm bronşic, bronhopneumonie, bronşiectazie, sinuzite, pre- şi post-operator în afecţiunile cu risc de complicaţii pulmonare.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review