Sirop expectorant cu iedera, Herbion Ivy, 7 ml, Krka

W60471
Sirop expectorant cu iedera, Herbion Ivy, 7 ml, Krka - TUSE-CU-SECRETII - KRKA D.D. NOVO MESTO
Conține: Substanța activă este extract uscat de frunză de iederă. 1 ml sirop conține extract uscat de frunză de iederă 7 mg (Hedera helix L., folium) (5– [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Conține:

Substanța activă este extract uscat de frunză de iederă. 1 ml sirop conține extract uscat de frunză de iederă 7 mg (Hedera helix L., folium) (5–7,5:1). Solvent de extracție: alcool etilic 30% (m/m). Celelalte componente sunt: sorbitol lichid (necristalizabil) (E420), glicerol (E422), benzoat de sodiu (E211), acid citric (E330), aromă balsamică de lămâie (propilenglicol (E1520), alcool etilic, ulei esențial de citronella, ulei esențial de lămâie, citral, ulei de coriandru), apă purificată.

Mod de utilizare:

Utilizați întotdeauna Herbion Ivy sirop exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza uzuală pentru adulți și adolescenții cu vârsta peste 12 ani este de 5 până la 7,5 ml sirop, de două ori pe zi.

Doza uzuală pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 ani și 12 ani este de 5 ml sirop de două ori pe zi.

Doza uzuală pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 5 ani este de 2,5 ml sirop de două ori pe zi.

Utilizarea la copiii cu vârsta sub 2 ani este contraindicată. Administrați siropul dimineața și după masa de prânz, cu sau fără alimente. Când luați Herbion Ivy sirop, consumați multă apă sau alte lichide calde, care nu conțin cofeină. Dacă utilizați acest medicament și simptomele bolii persistă mai mult de o săptămână, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Dacă ați luat mai mult decât trebuie din Herbion Ivy sirop Nu luați doze mai mari decât cele recomandate. Administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate (mai mult de o doză de două ori pe zi) poate provoca greață, vărsături, diaree și agitație. Tratamentul este simptomatic. Dacă ați uitat să luați Herbion Ivy sirop Nu luați o doză dublă, pentru a compensa doza uitată.

Citiți cu atenție și în întregime prospectul, deoarece el conține informații importante pentru dumneavoastră.

W60471

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: