Herbion lichen de piatra 6mg, 150 ml, Krka

Herbion lichen de piatra 6mg, 150 ml, Krka - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE/TUSE-SEACA - KRKA D.D. NOVO MESTO
P438799310

Ce este Herbion lichen de piatra sirop si pentru ce se utilizeaza: Herbion lichen de piatra sirop contine extract de lichen de piatra. Este un medicament pe baza de plante:

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Herbion lichen de piatra 6mg, 150 ml, Krka

Ce este Herbion lichen de piatra sirop si pentru ce se utilizeaza:

Herbion lichen de piatra sirop contine extract de lichen de piatra. Este un medicament pe baza de plante: medicinale cu utilizare traditionala care se foloseste exclusiv pe baza utilizarii indelungate pentru tuse uscata, iritativa, inflamatii usoare ale tractului respirator superior si iritatia mucoasei gurii si gatului, incluzand raguseala si dureri in gat.

Extractul de lichen de piatra sirop contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile, care acopera, protejeaza si hidrateaza mucoasa gurii si gatului, ameliorand iritatia si tusea uscata.
Cum sa utilizati Herbion lichen de piatra sirop:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza recomandata pentru adulti si adolescenti cu varsta peste 16 ani: 15 ml sirop, de 4 ori pe zi.
Doza recomandata pentru copii cu varsta de 10 pana la 16 ani: 10 ml sirop de 4 ori pe zi.
Doza recomandata pentru copii cu varsta de 4 pana la 10 ani: 5 ml sirop de 4 ori pe zi.
Doza recomandata pentru copii cu varsta de 1 pana la 4 ani: 2,5 ml sirop de 4 ori pe zi.
Flaconul trebuie bine agitat inainte de utilizare. Nu trebuie sa mancati sau sa consumati lichide imediat dupa administrarea Herbion lichen de piatra sirop, deoarece medicamentul poate fi indepartat de pe mucoasa orala si faringiana prea devreme.
Durata tratamentului depinde de cauza si severitatea afectiunii si tratamentul poate continua pentru o perioada de timp mai lunga. Vi se recomanda administrarea medicamentului cateva zile dupa disparitia semnelor clinice ale bolii.
Daca utilizati mai mult Herbion lichen de piatra sirop decat trebuie: nu trebuie luate doze mai mari decat cele recomandate. Nu au fost raportate cazuri de supradozaj.
Daca uitati sa utilizati Herbion lichen de piatra sirop: nu luati o doza dubla, pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Reactii adverse posibile:
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): reactie de alergie (hipersensibilitate) manifestata cu mancarimi, inrosirea pielii si dificultati respiratorii.
Daca apare o reactie alergica, intrerupeti administrarea medicamentului si adresati-va medicului dumneavoastra.
Forma de prezentare:
flacon cu 150 ml sirop


Data ultimei actualizari: 2024-05-13 16:09:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.