ACC Junior 20mg, 100 ml, Sandoz

ACC Junior 20mg, 100 ml, Sandoz -  - SANDOZ
Sandoz
I10061
Un ml sirop conține acetilcisteină 20 mg. Croscarmeloză sodica,p-hidroxibenzoat de metil (E 218),benzoat de sodiu (E 211),edetat de sodiu,soluție de hidroxid de sodiu, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: ACC Junior 20mg, 100 ml, Sandoz

Un ml sirop conține acetilcisteină 20 mg.

Croscarmeloză sodica,p-hidroxibenzoat de metil (E 218),benzoat de sodiu (E 211),edetat de sodiu,soluție de hidroxid de sodiu,zaharina sodica,apă purificată,aroma de cireșe.

Indicații:

ACC Junior sirop fluidifică mucusul vâscos în cazul afecțiunilor tractului respirator:laringită,sinuzită acută și cronică,otita medie. ACC Juniro sirop facilitează tușea și expectorația secrețiilor în cazul afecțiunilor respirratorii acute cronice acompaniate de tulburări în formarea și transportul mucușului:bronșita acuta,bronșita astmatiformă,în acutizările bronho-pneumopatiei cronice,bronsiectazii,mucoviscidoza,astm bronșic.

Mod de administrare:

Dacă nu este altfel precis de către medicul dumneavoastră ,doza uzuală este:

Copii cu vârsta sub 2 ani: 2.5 ml sirop de 2-3 ori pe zi (echivalent cu 100-150 mg acetilcistaină pe zi).

Copii cu vârsta între 2 și 6 ani: 5 ml sirop de 2-3 ori pe zi (echivalent cu 200-300 mg acetilcisteină pe zi).

Copii și adolescenți cu vârsta între 6 și 14 ani: 10 ml sirop de 2 ori pe zi (echivalent cu 400-600 mg aceticisteină pe zi).

Prezentare:

20 mg



Data ultimei actualizari: 2024-04-11 16:00:08
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review