Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife

Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife -  - NOVOLIFE
Novolife
P130148

Produsul este eficient in hidratarea pielii si are capacitatea de a oferi un efect protector ridicat prin reducerea susceptibilitatii pielii la arsuri.

Descriere Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife

  • Panthenol 5%
  • Formulă hidratantă concentrată pentru regenerarea pielii uscate sau predispuse la iritații.
  • Hydropuntil

Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife este capabilă să ofere un efect protector eficient prin intermediul formulei inovative ce încurajează creșterea capacității antioxidante a membranelor celulare și reducerea eliberării de interleukină proinflamatorie.

Produsul este eficient în hidratarea pielii și are capacitatea de a oferi un efect protector ridicat prin reducerea susceptibilității pielii la arsuri.

Ce contine Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife:

Ingrediente Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife:

Aqua, Paraffinum liquidum, Panthenol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Cetyl alcohol, Olea europaea fruit oil, Tocopheryl acetate, Stearyl alcohol, Zinc oxide, Lactic acid, Hydroxyethylcellulose, Sodium dehydroacetate, Opuntia ficus-indica stem extract, Bisabolol, Propylene glycol, Calendula officinalis flower extract, Citric acid, Disodium phosphate, Polysorbate 60, Parfum, Imidazolidinyl urea, Sodium phosphate, Potassium sorbate.

Cum se foloseste Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife:

Mod de folosire Dermiten crema hidratanta, 100ml, Novolife:

Aplicați un strat subțire de cremă și masați până ce acesta este absorbit complet. Pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea deteriorată. Nu înghițiți. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe dintre ingredientele conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact. A se pastra la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină directă și surse de căldură.



Data ultimei actualizari: 2024-04-04 14:21:55
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.