Oscillococcinum, 30 unidoze, Boiron

I6206
Oscillococcinum, 30 unidoze, Boiron - RACEALA-GRIPA - BOIRON
Boiron
Proprietăți: Stări gripale. Oscillococcinum este un medicament homeopatic. Compozitie: Substanța activă este: Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200K 0.01 ml pentru 1 doza a1 g [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Oscillococcinum, 30 unidoze, Boiron

Proprietăți:

Stări gripale.

Oscillococcinum este un medicament homeopatic.

Compozitie:

Substanța activă este: Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200K 0.01 ml pentru 1 doza a1 g globule, zaharoza, lactoză.

Mod de administrare:

Administrare orală.

Adulţi şi copii:

Doza trebuie ajustată în funcţie de stadiul bolii:

- tratament preventiv: un flacon unidoză pe săptămână în timpul perioadei de expunere gripală.

- în timpul perioadei de incubație şi la debutul bolii: un flacon unidoză imediat ce apar primele simptome. Se repetă administrarea de 2 sau 3 ori la interval de 6 ore.

- perioada de stare a bolii: un flacon unidoză de 2 ori pe zi (preferabil dimineaţa şi seara) timp de 1 până la 3 zile. Se lasă să se dizolve sub limbă întregul conţinut al flaconului unidoză.

Copii sub 6 ani:

Conţinutul tubului unidoză se dizolvă într-un pahar cu apă şi se administrează cu linguriţa sau biberonul.

Posologie uzuală: Posologia variază în funcție de momentul la care se intervine în evoluția bolii:

- Tratament preventiv: se ia o doză pe săptămână în perioada de expunere gripală.

- Stare gripală incipientă: se ia o doză cât mai devreme posibil eventual repetați tratamentul de 2 sau 3 ori din 6 în 6 ore.

- Stare gripală declarată: se ia câte o doză dimineața și seara timp de 1 până la 3 zile. Dacă simptomele persistă și după 3 zile, consultați medicul.

Precauții:

Sarcina şi alăptarea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Prezentare:

30 unidozeData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review