Bioflu Junior 160mg/5ml-sirop, 100ml, Biofarm

Bioflu Junior 160mg/5ml-sirop, 100ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
W57726

Recomandat pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive și febrei asociate tulburărilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronșite).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bioflu Junior 160mg/5ml-sirop, 100ml, Biofarm

Recomandat pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive și febrei asociate tulburărilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronșite).

Ingrediente:

Substanțele active sunt paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrina și bromhidrat de dextrometorfan sub formă de bromhidrat de dextrometorfan anhidru.

5 ml sirop conțin paracetamol 160 mg, bromhidrat de dextrometorfan anhidru 7,5 mg și clorhidrat de pseudoefedrină 15 mg.

- Celelalte componente sunt: polietilenglicol 400, glicerol, povidona K30, zahăr, benzoat de sodiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu dihidrat, acesulfăm de potasiu, aromă de portocale, aromă de cireșe, galben amurg FCF (E 110), apa purificată.

Dozaj :

Bioflu sirop este recomandat pentru copii până la vârsta de 12 ani.

Copii cu vârsta între 6 și 12 ani: 10 ml la fiecare 6 ore (nu se va depăși doza totală de 40 ml în 24 ore).

Nu se recomandă utilizarea Bioflu sirop la copiii cu vârsta mai mică de 6 ani.

Durata tratamentului trebuie să fie scurtă (maxim 5 zile).

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review