Magnerot 500mg, 100 comprimate, Worwag Pharma

P05188
Magnerot 500mg, 100 comprimate, Worwag Pharma - STRES-SI-SOMN - WORWAG PHARMA GMBH & CO.KG
5.0 (1 review-uri)

Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice, in tratamentul anginei pectorale, daca aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arterita si arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Magnerot 500mg, 100 comprimate, Worwag Pharma

Proprietati:

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.

Magnerot este indicat în profilaxia infarctului miocardic şi necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţă de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterităşi arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

Ingrediente active per comprimat:

Component activ 500 mg orotat de Mg 2H2O - (corespunzător la 2.7 mEq, 1.35 mmol sau 32.8 mg Mg).

Mod de administrare:

Pentru refacerea depozitelor de magneziu - luaţi timp de o săptămână, câte 2 comprimate Magnerot (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. În continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1.5 g orotât de magneziu dihidrat) pe zi. Luaţi comprimatele de Magnerot întregi, cu puţin lichid, înainte sau odată cu mesele.

Durata tratamentului trebuie să fie de cel puţin 6 săptămâni, însă Magnerot poate fi administrat şi timp mai îndelungat.

Precauții:

Nu luaţi Magnerot dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la orotâtul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot, dacă aveţi afecţiuni ale rinichilor sau în prezenţa diatezei litiazice renale (calculi urinari alcătuiţi din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Prezentare:

100 comprimateData ultimei actualizari: 2023-11-21 13:36:59
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa