Rinofug solutie nazala 0.1%, 10 ml, Meduman Viseu

Rinofug solutie nazala 0.1%, 10 ml, Meduman Viseu -  - SC MEDUMAN SA
D17601
Compoziție: 100 g soluție nazală conține clorhidrat de nafazolină 0,100 g și excipienți: clorură de sodiu, fosfat disodic, fosfat monosodic, borat de fenilmercur, apă distilată. [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Rinofug solutie nazala 0.1%, 10 ml, Meduman Viseu

Compoziție: 100 g soluție nazală conține clorhidrat de nafazolină 0,100 g și excipienți: clorură de sodiu, fosfat disodic, fosfat monosodic, borat de fenilmercur, apă distilată. Grupa farmacoterapeutică: decongestive nazale, simpatomimetice. Indicații: Rinofug 0,1%, picături nazale, soluție, este indicat copiilor cu vârste peste 7 ani și adulților pentru tratamentul rinitelor și sinuzitelor acute alergice sau prin guturai (răceala comună), rinofaringite. Contraindicații: Hipersensibilitate la nafazolină sau la oricare dintre componenții produsului, rinita atrofică, copii sub 7 ani, afecțiuni cardiovasculare severe. Mod de administrare: Rinofug se administrează prin instilații nazale, cu ajutorul unui dop picător. Adulți: 2-3 picături, în fiecare nară, de cel mult 3 ori pe zi, ultima doză seara la culcare. Copii peste 7 ani: o picătură în fiecare nară, de cel mult 3 ori pe zi, ultima doză seara la culcare. Rinofug nu se administrează mai mult de 7 zile consecutive. Precauții: Prudență la pacienții cu: coronaropatie, feocromocitom, hipertiroidie, aritmii, arterioscleroza evolutivă, glaucom cu unghi închis, afectuni metabolice (de ex. diabet zaharat). Sportivii trebuie atenționați ca nafazolină, substanța activă din Rinofug poate provoca pozitivarea testelor de dopaj. Mod de prezentare: 10 ml.

Data ultimei actualizari: 2024-04-02 12:21:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review