Tarosin, 20 comprimate, Zentiva

Tarosin, 20 comprimate, Zentiva - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - ZENTIVA
ZENTIVA
I7268

Tarosin este indicat in afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora: purpura vasculara endogena sau toxica (intoxicatie cu saruri de aur, barbiturice, salicilati), hemoragii retiniene, digestive, renale etc.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Tarosin, 20 comprimate, Zentiva

Compozitie:

Comprimate continand rutozida 20 mg; acid ascorbic 50 mg.

Actiune farmacoterapeutica:

Rutozida (biflavonoid) actioneaza la nivel capilar, imbunatatind functionalitatea acestora prin reducerea difuziunii interstitiale anormale si cresterea rezistentei.

Acidul ascorbic este implicat in stimularea respiratiei celulare si in sinteza de colagen si substanta fundamentala din tesutul interstitial, reducand riscul de hemoragii prin reducerea fragilitatii capilare.

Ambele substante au proprietati chelatoare.

Rutozida protejeaza acidul ascorbic de oxidare, cele doua componente potentandu-si reciproc efectele.

Tarosin se absoarbe bine din tubul digestiv, eliminandu-se pe cale renala.

Indicatii:

Afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora: purpura vasculara endogena sau toxica (intoxicatie cu saruri de aur, barbiturice, salicilati), hemoragii retiniene, digestive, renale etc.

Stari alergice, hemoptizii, boli infectioase cu afectare capilara (scarlatina, tifos exantematic etc.), varice, hemoroizi.

Posologie si mod de administrare:

Tarosin se administreaza pe nemancate, cu foarte putina apa, in prize la 2-3 ore.

Adulti: 1 - 3 comprimate pe zi.

Forma de prezentare: Flacoane cu 20 comprimate

Conditii de pastrare: La adapost de lumina, caldura si umiditate.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.