Quixx Soft Spray, 30ml Berlin Chemie

P438797423
Quixx Soft Spray, 30ml Berlin Chemie - NAS-INFUNDAT - GEDEON RICHTER
Proprietati: Pentru igiena de zi cu zi și curățarea nasului. Util în combaterea simptomelor nazale de răceală în perioada rece. Util în cazul copiilor care nu pot sufla [...]

Quixx Soft Spray, 30ml Berlin Chemie

Proprietati:

Pentru igiena de zi cu zi și curățarea nasului. Util în combaterea simptomelor nazale de răceală în perioada rece. Util în cazul copiilor care nu pot sufla nasul. Acest spray ameliorează senzația de uscare în tratamentul rinitei și sinuzitei. Concentrația de sare din compoziția sa este ajustată la concentrația de sare a mucoasei naturale și, prin urmare, este blând la pulverizarea în nas. Extractul de aloe vera crește hidratarea și calmează mucoasa nazală iritată.

Compoziție:

Concentrația de sare este de 0.9 % . Conține apă naturală din Oceanul Atlantic, împreună cu minerale valoroase, oligoelemente și extract de Aloe Vera. Conține numai ingrediente naturale. Nu conține conservanți.

Mod de utilizare:

Poate fi utilizat de către adulți, copii de la 6 luni, femeile însărcinate și mamele care alăptează. Este sigur pentru utilizarea pe termen lung. Conține sistem de protecție antibacterian împotriva contaminării. Cu acesta poate fi utilizat timp de 6 luni de la prima utilizare.

Sugari (peste 6 luni) și a copiilor de până la 5 ani : o doză în fiecare nară, de 4 ori pe zi.

Copiii de la 6 ani și adulți : 1-3 doze în fiecare nară de câteva ori pe zi, după cum este necesar.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review