Rhinxyl Ha Adulti 0.1% picaturi, 10ml, Terapia

Rhinxyl Ha Adulti 0.1% picaturi, 10ml, Terapia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - TERAPIA
TERAPIA
P459793213
Desfundă nasul Descriere: 1. Ce este RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție și pentru ce se utilizează RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție aparț
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Rhinxyl Ha Adulti 0.1% picaturi, 10ml, Terapia

Desfundă nasul

Descriere:

1. Ce este RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție și pentru ce se utilizează RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție aparține unui grup de medicamente pentru tratamentul bolilor nasului, numite simpatomimetice.

Acesta conține clorhidrat de xilometazolină, care ajută la constricția vaselor capilare sanguine din nas, reducând astfel congestia mucoasei nazale.

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție conține și acid hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu), care protejează și hidratează mucoasa nazală.

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție se utilizează pentru:

- reducerea congestiei mucoasei nazale cauzate de inflamația mucoasei nazale (rinită) sau de inflamația mucoasei sinusale (sinuzită).

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție este recomandat pentru utilizare la adulți și adolescenți cu vârsta de peste 12 ani.


2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție

Nu utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție

- dacă sunteți alergic la xilometazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)

- dacă aveți inflamație uscată a mucoasei nazale (rinita sicca)

- dacă ați suferit o intervenție neurochirurgicală (chirurgie transfenoidală a glandei pituitare sau orice altă intervenție neurochirurgicală care presupune expunerea meningelor)

- dacă aveți presiune crescută în interiorul ochiului, mai ales glaucom cu unghi îngust

- la copii cu vârsta sub 12 ani.


3. Cum să utilizați RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Mod de administrare :

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: 1 pulverizare de RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție în fiecare nară, până la de 3 ori pe zi.

RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat pentru mai mult de 5 zile, cu excepția situațiilor în care este prescris altfel de către medic.

Utilizarea poate fi repetată dacă tratamentul a fost întrerupt timp de câteva zile.

Utilizarea RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție pe termen lung poate conduce la atrofia mucoasei nazale.

Prin urmare, în caz de tulburări cronice, medicamentul poate fi utilizat numai sub supraveghere medicală.

Nu trebuie să se utilizeze doze mai mari decât dozele recomandate.

Dacă după 3 zile de tratament continuu, nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

Utilizarea la copii RHINXYL HA 1 mg/ml spray nazal, soluție nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani trebuie să utilizeze RHINXYL HA 0,5 mg/ml spray nazal, soluție.

Prezentare: 10 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.