Bixtonim Xylo 0.5mg/ml spray nazal, 10ml, Biofarm

Bixtonim Xylo 0.5mg/ml spray nazal, 10ml, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - BIOFARM
BIOFARM
P34682

Bixtonim Xylo este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale in rinita vasomotorie si rinita alergica, ca tratament adjuvant in infectiile urechii, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. Poate fi utilizat în vederea efectuarii unei examinări a nasului (rinoscopii).

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Bixtonim Xylo 0.5mg/ml spray nazal, 10ml, Biofarm

COMPOZIȚIE:

1 ml solutie contine clorhidrat de xilometazolina 0,5 mg

INDICAȚII:

Bixtonim Xylo 0,5 mg/ml este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale în rinita vasomotorie și rinita alergică, ca tratament adjuvant în infecțiile urechii, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. Poate fi utilizat în vederea efectuării unei examinări a nasului (rinoscopii).

MOD DE ADMINISTRARE:

Pentru copii între 2-10 ani: 1 puf administrat în fiecare nară, la nevoie, dar de cel mult 3 ori pe zi.

Nu trebuie să se utilizeze doze mai mari decât cele recomandate.Data ultimei actualizari: 2024-05-08 16:01:58
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.