Fiorda cu aromă de propolis, 30 comprimate, Plant Extrakt

  • -10%
Fiorda cu aromă de propolis, 30 comprimate, Plant Extrakt - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
P479850717

Ingredientele produsului FIORDA sunt utile persoanelor cu senzație de gât iritat și tuse seacă.

Se incarca ofertele...

Descriere Fiorda cu aromă de propolis, 30 comprimate, Plant Extrakt

Fiorda cu aromă de propolis, 30 comprimate, Plant Extrakt [5944739139431]

Mucoasa gâtului este o barieră de protecție împotriva agenților agresivi ai căilor respiratorii. Pentru a funcționa corespunzător, trebuie hidratată constant și structura sa menținută intactă. Prin urmare, este important să fie îngrijită zilnic.

Ingredientele produsului FIORDA sunt utile persoanelor cu senzație de gât iritat și tuse seacă.

Lichenul-de-piatră-islandez (Cetraria islandica) are efect calmant și plăcut asupra cavității bucale, a gâtului, faringelui și corzilor vocale, fiind util în caz de gât iritat și tuse seacă.

Lichenul-de-piatră-islandez (Cetraria islandica) și Măceșul (Rosa canina) susțin sistemul imunitar, contribuind la starea fizică de bine.

Mod de utilizare:
Adulți și copii de peste 4 ani: 1 - 6 comprimate pe zi.
Comprimatul se menține în gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau să nu se mănânce cel puțin 30 de minute după dizolvarea comprimatului.

Prezentare:
30 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.