Trachisan, 20 comprimate, Engelhard

Trachisan, 20 comprimate, Engelhard - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/DURERE-DE-GAT - ENGELHARD ARZNEIMITTEL
P05416

Trachisan este un medicament pentru cavitatea bucala si faringiana recomandat in cazul in care apar: inflamatii ale mucoasei bucale; inflamatii ale gingiilor; inflamatii ale alveolelor dentare; inflamatii ale amigdalelor;

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Trachisan, 20 comprimate, Engelhard

Trachisan este un medicament pentru cavitatea bucala si faringiana recomandat in cazul in care apar:

- inflamatii ale mucoasei bucale;

- inflamatii ale gingiilor;

- inflamatii ale alveolelor dentare;

- inflamatii ale amigdalelor;

- dificultati la inghitire;

- inflamatii ale mucoasei faringiene;

- inflamatii ale limbii.

Combinatia de substante active continute in Trachisan comprimate pentru supt poseda atat proprietati antibacteriene cat si de scadere a intensitatii durerilor , care in scurt timp conduce la o imbunatatire considerabila a simptomelor.

Componentele tirotricina si clorhexedina dispun de un larg spectru de actiune antimicrobiana si de aceea sunt foarte indicate pentru combaterea sustinuta a infectiilor.

Durerile din cavitatea bucala si faringiana aparute datorita inflamatiilor sunt calmate rapid si pentru lunga durata prin componenta analgezica lidocaina.

Caracteristici:

- este bine tolerat;

- inlatura mirosul neplacut, conferind o respiratie proaspata;

- nu contine zahar;

- este ideal inaintea interventiilor chirurgicale in cavitatea bucala si faringiana (extractii dentare , tratamentul chirurgical al alveolelor dentare, amigdalectomii).

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la oricare din componentii produsului.

Descuamare non-hemoragica a mucoasei bucale (modificari erozive si descuamative).

Copii sub 4 ani.

Intoleranta la fructoza - doar dupa consultarea medicului.

Precautii:

Sportivii trebuie avertizati ca Trachisan - comprimate de supt contine ca principiu activ si un anestezic local (clorhidratul de lidocaina), care poate determina o reactie fals pozitiva la testele antidoping.

Prezentare: 20 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.