Ferrozen, 30 capsule, Eurofarmaco

Ferrozen, 30 capsule, Eurofarmaco -  - EUROFARMACO
EUROFARMACO
P479851817

Ferrozen este un supliment alimentar cu conținut de Fier, Lactoferină, Vitamina C, Acid folic și Vitamina B12. Corpul uman pierde zilnic anumite cantități de vitamine și minerale și nu le poate produce singur, de aceea trebuie să-i asigurăm aportul zilnic de nutrienți în cantități adecvate.

[...]

Descriere: Ferrozen, 30 capsule, Eurofarmaco

Ferrozen este un supliment alimentar cu conținut de Fier, Lactoferină, Vitamina C, Acid folic și Vitamina B12. Corpul uman pierde zilnic anumite cantități de vitamine și minerale și nu le poate produce singur, de aceea trebuie să-i asigurăm aportul zilnic de nutrienți în cantități adecvate.

Suplimentul alimentar FERROZEN capsule suplimentează dieta cu vitamine, fier și alți nutrienți necesari întăririi organismului.

Fierul bisglicinat are o biodisponibilitate mare (de două ori mai mare decăt cea a sulfatului feros), iar eliberarea este mai rapidă. Sub forma aceasta fierul are o toleranță gastrică mai bună, iar incidența constipației este mai mică; contribuie la: formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei; transportul normal al oxigenului în corp; procesul de diviziune celulară; funcția cognitivă normală; reducerea oboselii și extenuării; metabolismul energetic normal; funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la: funcționarea normală a sistemului imunitar; protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; metabolismul energetic normal; funcționarea normală a sistemului nervos; formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, dinților.

Lactoferina este o glicoproteină care ajută la fixarea fierului.

Acidul folic contribuie la: buna funcționare a hematopoiezei, funcționarea normală a sistemelor imunitar și nervos, procesul de diviziune celulară, mai mult decât atât, administrarea acidului folic în timpul sarcinii a devenit o recomandare des întâlnită din partea medicilor specialiști. Dozajul adecvat de acid folic trebuie să țină cont și de alimentație și de stilul de viață.

Vitamina B12 contribuie la: metabolismul energetic normal, formarea normală a globulelor roșii responsabile pentru transportul oxigenului în sânge, funcționarea normală a sistemelor imunitar și nervos, reducerea oboselii și extenuării, procesul de diviziune celulară.

Ingrediente:

Fe (II) 30 mg - 214 VNR*, %

Vitamina C 80,0 mg - 100 VNR*, %

Lactoferina 50,0 mg - /** VNR*, %

Acid folic 200 mcg - 100VNR*, %

Vitamina B12 1,5 mcg - 60 VNR*, %

Mod de administrare:
Intern. 1 capsulă pe zi.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review