Baraka, 450 mg, 24 capsule moi, Pharco

Baraka, 450 mg, 24 capsule moi, Pharco - IMUNITATE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - PHARCO
Pharco
I7640

Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.

Se incarca ofertele...

Descriere Baraka, 450 mg, 24 capsule moi, Pharco

Indicatii:

Baraka este folosit de peste 2000 de ani pentru a creste natural puterea de aparare a organismului la toate varstele. Totodata experienta milenara il recomanda ca fiind benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a arborelui respirator precum si la fumatori.

Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa.

Compozitie:

Uleiul semintelor de chimen negru contine acizi grasi saturati si nesaturati, ulei volatil, vitamine, enzime si saruri minerale, saponine si nigelone (substante specifice plantei Nigella sativa).

Mod de administrare:

Pentru cresterea capacitatii de aparare anti-infectioasa si ca antioxidant:

  • 3-4 capsule pe zi continuu timp de o luna sau in cure periodice de 10 zile pe luna, 3-6 luni consecutiv;

Ca antitusiv:

  • 3 capsule pe zi, 5-7 zile.

Prezentare:

24 capsuleData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.