Hepazen, 30 comprimate, Aesculap

  • -10%
Hepazen, 30 comprimate, Aesculap -  - ROMPHARM
Rompharm
P479850763

Efectul hepatoprotector al produsului Hepazen este dat de extractele din Armurariu, Papadie, Anghinare, Cicoare, Brusture si de fosfolopidele esentiale extrase din seminte de Soia, plante utilizate in mod traditional pentru efectul lor de protejare a celulelor hepatice.

[...]

Descriere: Hepazen, 30 comprimate, Aesculap

Ingrediente:
Armurariu Silimarina (Silybum marianum) - 150 mg, Soia (Glycine hispida)/fosfolipide esentiale Fosfatidilcolina - 100 mg, Brusture (Glycine hispida) - 50 mg, Cicoare (Cichorium intybus) - 50 mg, Anghinare (Cynara scolymus) - 40 mg, Papadie (Taraxacum officinale) - 25 mg.

Proprietati:

Efectul hepatoprotector al produsului Hepazen® este dat de extractele din Armurariu, Papadie, Anghinare, Cicoare, Brusture si de fosfolopidele esentiale extrase din seminte de Soia, plante utilizate in mod traditional pentru efectul lor de protejare a celulelor hepatice.

  • - Hepazen - un puternic hepatoprotector - sprijina functionarea normala a ficatului si protejeaza celulele hepatice impotriva hepatotoxinelor, sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice, ofera protectie ficatului, mentine sanatatea sistemului hepato-biliar.
  • - silimarina – Armurariu prin flavonoidele din compozitie favorizeaza regenerarea celulelor hepatice, impiedica procesul de acumulare a toxinelor in ficat si stimuleaza eliminarea compusilor toxici din celulele hepatice.
  • - anghinarea stimuleaza formarea si eliminarea bilei, ajuta digestia, sprijina capacitatea naturala de regenerare a ficatului, intretine procesele normale de detoxifiere, actioneaza ca antioxidant natural si ajuta la metinerea echilibrului lipidelor.
  • - brusturele este cel mai important remediu pentru purificarea sangelui. Neutralizeaza radicalii liberi din sange, ajuta la eliminarea rapida a ureei si a altor substante reziduale din organism, elimina surplusul de apa din organism prin transpiratie si urina.
  • - fosfolipidele participa la metabolismul lipidelor si asigura protectie hepatica.
  • Stimuleaza productia de bila, care are rolul de a elimina excesul de colesterol care se acumuleaza in ficat.
  • - papadia are proprietati nutritive, tonice, ajuta digestia si detoxifierea ficatului si la detoxifierea ficatului si la stimularea activitatii intestinelor.

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa.

Prezentare:
30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review