Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm

  • -5%
Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P36434
Un comprimat conține silimarina echivalent la 150 mg silibină și alte ingrediente: hidrogenofosfat de calciu dihidrat, glicolat sodic de amidon tip A, talc, dioxid de siliciu coloidal, laurilsulfatde sodiu. [...]

Descriere: Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm

Un comprimat conține silimarina echivalent la 150 mg silibină și alte ingrediente:

hidrogenofosfat de calciu dihidrat, glicolat sodic de amidon tip A, talc, dioxid de siliciu coloidal, laurilsulfatde sodiu.

Acțiune:

Silimarina asigură buna funcționare a celulelor hepatice în cazul acumulărilor de toxine, a acțiunii nocive a alcoolului sau medicamentelor. Ca și alte flavonoide, silimarina este un antioxidant natural și susține recuperarea celulelor hepatice.

Utilizare:

Adulți: 1 comprimat de 1- 2 ori pe zi, timp de cel puțin 3 luni. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Condiții de păstrare: Ase păstra la temperaturi sub E5°C,in ambalajul original.

Ambalare:

Cutie cu 5 blistere AI/PVC a câte 10 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review