Urinal, 60 capsule, Walmark

P30959
Urinal, 60 capsule, Walmark - INFECTII-URINARE - WALMARK
WALMARK
Proprietăți: Urinal® conține o combinație unică de două substanțe active - NutriCran®, concentrat uscat din suc de merișor (Vaccinium macrocarpon), și CystiCran®, extract concentrat din meriș [...]

Urinal, 60 capsule, Walmark

Proprietăți:

Urinal® conține o combinație unică de două substanțe active - NutriCran®, concentrat uscat din suc de merișor (Vaccinium macrocarpon), și CystiCran®, extract concentrat din merișor (Vaccinium macrocarpon), cunoscut și sub denumirea de afin american, precum și extract de Solidago vîrgăurea (Splinuță) și vitamina D. Fructele de merișor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Cantitatea de extract de merișor aferentă porției zilnice maxime (3 capsule) corespunde unei cantități minime de 57.300 mg de fructe de merișor. Solidago vîrgăurea contribuie la menținerea în limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureză). Solidago vîrgăurea ajută la menținerea sănătății vezicii urinare și a tractului urinar inferior. Vitamina D susține funcționarea optimă a sistemului imunitar. Urinal® nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice.

În situația infecțiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal® poate fi folosit în paralel cu acestea

- contribuie la menținerea sănătății tractului urinar;

- îmbunătățește funcția excretorie a rinichilor;

- susține funcționarea corectă a aparatului urinar;

- ajută la diminuarea riscului de apariție a infecțiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite etc.);

- scade aderența microorganismelor patogene de pereții cailor urinare, ajutând la desprinderea bacteriilor Escherichia coli fixate; - scade senzațiile de usturime și prurit.

Ingrediente/1 capssula:

-NutriCran® (Vaccinium macrocarpon) 200,0 mg -Extract de Solidago vîrgăurea (extract min. 10:1-20, echivalentul unei cantităţi de min. 60 mg) 200,0 mg -CystiCran® 3,0 mg -(Vaccinium macrocarpon) -Vitamina D 1,7 μg - ulei de soia, concentrat uscat din suc de merișor, gelatină, agent de umezire: glicerină; extract de Solidago vîrgăurea, antioxidant: lecitină din soia; agent de glazurare: ceară de albine; extract din suc de merișor, colorant: oxid de fier; colecalciferol.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, una-trei capsule pe zi, luate cu o cantitate suficientă de lichid.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review