Secom Good Routine Comfort-U, 30 capsule vegetale

P479848579
Secom Good Routine Comfort-U, 30 capsule vegetale - INFECTII-URINARE - SECOM
Secom
Concentratii eficace de D-manoza, extract standardizat de Merisor si 1 miliard UFC L. reuteri pentru sanatatea si confortul tractului urinar. D-Manoza Sub forma unui zahar simplu, D-manoza [...]

Descriere: Secom Good Routine Comfort-U, 30 capsule vegetale

Concentratii eficace de D-manoza, extract standardizat de Merisor si 1 miliard UFC L. reuteri pentru sanatatea si confortul tractului urinar.

D-Manoza

Sub forma unui zahar simplu, D-manoza are actiune tintita asupra bacteriilor neprietenoase, mimand zonele de la suprafata tractului urinar la care acestea se pot atasa. In acest mod, bacteriile nu se mai pot lega de celule si nu mai pot determina aparitia manifestarilor asociate cu disconfortul de la acest nivel - ele raman libere in urina si sunt eliminate in mod fiziologic. De asemenea, D-manoza este asociata cu reducerea semnificativa a dereglarilor recurente ale tractului urinar.

Merisor

Imagineaza-ti toate avantajele sucului de Merisor fara aport suplimentar de zahar si calorii! Ingredientele active din extractul standardizat de Merisor sunt proantocianidinele (PACs), compusi naturali sintetizati de planta cu rol in sustinerea sanatatii tractului urinar. Acestea au capacitatea de a se lega selectiv de fimbriile bacteriilor si de a inhiba atasarea acestora la mucoasa tractului urinar.

Strugurii-ursului

Extractul standardizat din Arctostaphylos uva-ursi reuneste actiuni multiple care functioneaza sinergic pentru sustinerea sanatatii sistemului urinar. Avand in compozitie Arbutinin, extractul de Strugurii ursului actioneaza impotriva bacteriilor neprietenoase. Studiile derulate sustin administrarea acestuia pentru mentinerea sanatatii sistemului urinar, cu actiuni ce se mentin o perioada mai indelungata.

Lactobacillus reuteri

Printre tulpinile bacteriene specifice ce contribuie la mentinerea echilibrului florei urinare, vaginale si gastrointestinale, deoarece produc compusi care nu permit bacteriilor neprietenoase sa se dezvolte, se numara Lactobacillus reuteri. L.reuteri poate restabili mediul natural de la nivelul tractului uro-genital, cantitatea minima necesara fiind de 1 miliard de UFC (unitati formatoare de colonii).

Utilizare:

COMFORT-U® se recomanda in cazul manifestarilor recurente ale tractului urinar si in mentinerea echilibrului acido-bazic urinar. Suport atat in perioadele acute, cat si in perioada de intretinere.

Mod de administrare:

Menținere: 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate. Suport intensiv: 2-3 capsule/zi la masa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-02 13:44:07
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review