Essentiale Forte 300 mg, 30 capsule, Sanofi

Essentiale Forte 300 mg, 30 capsule, Sanofi - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/HEPATOPROTECTOARE - SANOFI
SANOFI
I8504

Essentiale Forte este un tratament eficace destinat protejării ficatului și tratării afecțiunilor hepatice care se pot manifesta și prin senzația de presiune în partea dreaptă a abdomenului superior sau lipsa poftei de mâncare.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Essentiale Forte 300 mg, 30 capsule, Sanofi

Essentiale Forte este un tratament eficace destinat protejării ficatului și tratării afecțiunilor hepatice care se pot manifesta și prin senzația de presiune în partea dreaptă a abdomenului superior sau lipsa poftei de mâncare.

BENEFICII

Essentiale Forte este un medicament care:

- repară celulele afectate ale ficatului

- protejează celulele ficatului de toxine

- contribuie la sănătatea ficatului, esențial pentru energia organismului

- acționează eficient în caz de ficat gras, afectarea ficatului de către substanțe nocive (alcool, medicamente, alimentație necorespunzătoare) și hepatite cronice.

INGREDIENTE

Fiecare capsulă de Essentiale Forte conține 300 mg fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia, cu o concentrație de 76% fosfatidilcolină.

Essentiale Forte nu conține gluten. Essentiale Forte nu conține zahăr.

MOD DE UTILIZARE

Doza recomandată pentru adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta de peste 12 ani (aproximativ 43 kg) este de 2 capsule de 3 ori pe zi.

Capsulele de Essentiale Forte se înghit întregi, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid (de preferat apă).

Dacă aveţi alergie la arahide sau soia nu utilizaţi acest medicament.

În cazul în care urmați un tratament cu anticoagulante, vă rugăm să vă adresați medicului înainte de a lua Essentiale Forte.

Dacă după 30 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

A se citi prospectul!

Prezentare:

Cutie cu 30 de capsule.Data ultimei actualizari: 2024-05-09 17:03:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa